herkese iyi akşamlar dostlar ben bu sitenin aracılığıyla birisiyle tanıştım herkes saolsun onu tavsiye etti ve yedek parçalrımı bu arkadaştan aldım ben de çok uzaklarda yaşıyorum ya burda parça yok yada olan parçalar ise müthiş pahalı bütün hyundai kullanıncılarına bu arkadaşı tavsiye ederim istanbuldan bugün kargoyla bana gönderdi bilmiyorum rekalm olurmu diye ismini vermedim ama özelden ulaşanlara telini ve adını soyadını veririm ben parça istedim hemen gönderdi şırnak--cizreye ve çok dürüst ve efendi birisi şiddetle tavsiye ederim benim burda 470 tl masraf çıkarttılar o arkadaştan yedek parçalrı ben 220tl ye aldım tanışmama vesile olan bu sitedeki abilerime teşekürü borç biliyorum hepiniz saolunnnn....
2 adet arka amortisör:100 tl. mando 2 adet öz Z rotu:30 tl yağ filtresi:8 tl mobil 10w-40 motor yağı 45 tl polen filtresi :5 tl hava filtresi:5 tl 4 adet bosch marka bujş:15 tl. V kayışı (dayca):6 tl balata spreyi:5 tl pas sökücü :8 tl yağ boşlatma tapası:2 tl antifirizli silecek suyu :0 tl fiyatlar bizim buraya göre bana çok cazip geldi herkese duyrulur....bütün parçalrın orjinalleri ve yan sanayileri var.....
Kim olduğunu yazabilirsiniz, reklama girmez, burada kullanıcıların memnuniyetini ve uygun fiyatları ön plana çıkaran firmalar/kişiler her zaman olmalıdır.
murat yaşar adında bir arkadaş ve telefon numarası 05444857847 hyundai la ilgili bütün parçalarda elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyor arkadaşlar benim çok işimi gördü saolsun sizde bir sıkıntınız olursa bence bir danışın belkide bir çoğunuz tanıyor olabilirsiniz istanbuldan ama ben forumdaki bütün sorunları yazıları hepsini teker teker okudum abilerim en büyük sıkıntılarımızdan biride yedek parça sorunu ve bu konuda kanmca yardımcı olabildiysem ne mutlu bana arkadaşlar ilginizi için teşekürler.....
evet biliyorum serdar üye olduğunu zaten hocam ben bilmeyen arkadaşlar için söyledim yardımcı olmak babındaydı sadece.....