Gdi motor teknolojiisi benim bildigim mitsibushi nin buldugu ve kullandıgı bir teknolojiydi yanlısmıyım acaba ?
Doğru vw de fsi aynı şeyler.Hangi motorda yani hangi araçta kullanacakmış bu motoru Hyundai? Düzenleyen : hans35
yakından iincleme fırsatı buldum gecen gun mukemmel tek kelimeyle beyaz rengin bi arabaya bukadar yakıstıgını daha gormemistim inanin vergisi olmasa fiyatı ne olursa olsun bu ögretmen maasımla alır seneler boyu binerim
sonata'da kullanılacak, 2.4 GDI olarak emsallerini çoğu değerde sollamış durumda. bununla ilgili forumda bir yazım olması gerekiyor.
yeni hyundai elantra da bu motor kullanılacak hatta yeni accent'te kullanılabilir. 1.6lt 16v 140ps 167nm tork GDI motor. 6 ileri otomatik şanzıman.
Yeni teknoloji her zaman iyidir. Vw nin yaptığı gibi, bir de turbo takar TGDI yapar. 1.6 200 bg oluverir.
Hyundai nin yaptığı bu yeni motorlar rakipsizliğe oynuyor bunu yeni Sonata daki 2.0 T motorundan da anlamak mümkün bu motor tam 278 hp üretebiliyor ve hiç bir rakibi fabrika çıkışlı motorunda V6 kullansa bilebunu başaramıyor ama Hyundai 4 silindirli 2000 cc bir motordan 278 hp üretiyor ve yakında bu motoralarını ülkemizde de satışa sunacak. 2.4 GDı için de bu videoyu eğer izlemediyseniz izlemenizi tavsiye ederim. http://www.youtube.com/watch?v=INBnV2kZx34 Düzenleyen : Davtor