arkadaşlar bildiğiniz gibi getz üretimden kalktı fakat bugün siteye bakınca bir çok modelin bitirildiğini gördüm GETZ,MATRİX,SONATA,SANTAFE, VE H-1 sanırım artık yok.
getz gitti i20 geldi sonata yeni kasa gelecek yada i40 gelecek tucson yerine ix35 geldi santa fe yerine ix55 olabilir ama emin değilim matrix bitti ix20 geldi, benzer araçlar h1 zaten doğru dürüst getirilmiyordu, üvey evlat gibiydi benim aklım ermiyo bu hyundainin satış stratejisine
H1 Yoktuki Zaten Olsun Assan Tek Tük Getirdi https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif Pek Görememizin Nedeni Satılamaması Degil Aracın Olmaması İdi.. Assan Bir Panelvan Getirdi Birde 5+1 Cityvan Getirdi Bunlarda Çok Az GEtirdi..
Aynen öyle hyundaının piyasası güçlü olan ticari modelleri kısıtlamasından dolayı bitti....Assan her modelini getirmedi,H-100'ün panelvan grand salon üretimlerinide durdurdu,iyice bitti ticari işi.... eskiden h-100 en çok satılan arabaydı,starexde öyleydi,yani şimdiki h-1 i adam gibi satsadı ve h-100 ede bir makyaj yapsaydı ticaride hyundaı yine ilk sıralarda olurdu... Bu arada santa fe nin yerine zaten ix 55 geldi....Ama sonatanın yerine gelmesi beklenen i40 modeli fiyatından dolayı getirilmeyecek assan açıklama yaptı.Matrix zaten tipi ve boyutu nedeniyle tutulmadı sanırım onunda karşılığında ix 20 çok fahiş bir fiyatla satılıyor zaten.
Getir Şu Arabaların Her Versiyonunu.. Starexin Korede Full+ Full Modelleri Var İnsan Resmen İmreniyor 4x4 Ünden ESP Lisine Cruise Kontrollüsüne Ne Ararsan Var.. H1 İn TR De Otomatigi Yok Korede Triptonik Vitesi Var... Hyundainin Türkiyedeki Ticarisini Ayakta Tutan Şu Anda Tek Aracı H100 Kamyonet.. Tam Şehir İçi Ticari Araç Oldugu İçin Böyle Satıyor Yoksa Şehir İçine Uygun Olmasaydı Onuda Alan Olmazdı
i40'ın Türkiye'ye getirilmeyeceğine dair hiçbir açıklama okumadım. Bu i40 genesisten de pahalı değil ya,genesisi getiren i40'ı da getirir
Hyundai niye bipper gibi fiorino gibi ticari araçlar yapmıyor çok merak ediyorum doğrusu ?https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley13.gif
sadece bununla kalsa yine iyi ben artık hyundai assan'ı hiç anlamıyorum adamlara mesaj atıyorum defalarca daha önce sizden 4 defa araba aldım diyorum yeni blue'nun sunroof'lu modeli ve dizel elantra, veloster gelecek mi diye soruyorum geri dönüş yapmaya dahi tenezzül etmiyorlar buraya getirdikleri baz modellerden gınaa geldi artık o kadar satıyorlar bu fakir edebiyatına bir son vermeliler