bugün yola baktığımızda doblolar combolar kangolar caddyler ortalığı silip süpürüyor acaba hyundai neden minivan üretmiyor bence üretse türkiye'de peynir ekmek gibi satar.
Evet yaaa. Baksanıza Mercedes bile Citan ile bu konuya el atmış görünüyor Keşke tamamen kendileri tasarlayıp yapsalardı. Hyundai'nin yeni tasarım çizgisi de göz önüne alındığında çok yakışıklı bişey olurdu sanırım
ben 5 yıl öncede yazmıştım bu foruma ve halen de söylerim. Hem minivan üretmesi lazımdı hemde h-100 gibi ekonomik bir ticari panelvanın üretimini durdurmamalıydı. h-100 ün üretimi 2007 yılında durmasaydı halen aynı kasayla bile en çok satılan olurdu ve ford transitle yarışırdı satış baımından... Bence assanda iş yok neden derseniz bunu türkiye piyasasının içinde olan assan firması düşünmeli....türkiye piyasasında ticari aracın çok satıldığını görüyor ama minivan tarzı bir araç üretelim diye düşünmüyor
zaman zaman gündeme gelir bu konu, benim fikrim hala aynı. piyasaya girmekte geç kaldılar ama yine de düzgün bir kasa + 1,5 crdi motorla varlığını hissettirirdi segmentinde. h-100 ün üretimini niye durdurduklarını anlamak mümkün değil zaten. ekmek peynir gibi giden araç. vur yükü sırtına bana mısın demiyor. ş.içi atak. boşken 90 km den sonra yolda tutmak zor, tek kusuru o bana göre.
1.5 crdi 110 hp eranın motoruyla piyasaya adam akıllı bir kasa çıksaydı dediğin gibi doblonun satışını geçerdi
Ahh bi çıksa yüksek araç düşünüyorum biraz para geçince annem rahat inip binsin diye bi çıkarsalar gözüm kapalı gider alırım yaparım uzun vade öderim gider
Starexin zaten gelişmişi var.. H1 , Starexin zaten ismide Aslen H1 dir. Starex bu ülkedede hatrı sayılacak bir rakamda satış yapmıştır.H1 İse assanın müthiş satış stratejisi ve umarsamazlıgı yüzünden Türkiyede kaybolmuş bir modeldir.
arkadaşlar bu konuyla ilgili hyundaiden açıklama ya dinlemiştim bir otomobil programı yada forumda okumuştum bu pazarda hyundai assan değil hyundai hmc böyle bir şey düşünmüyordu yanılmıyorsam
bunları da unutmamak lazım iş makinesi konusunda çok görüyorum hyundai yi.. nedense honda filan göremiyorum
Honda dünyanın en çok satan motosikletini yapmış zamanında. Belgeselde izlemiştim, binadan atıyolar, tortulu yağ koyuyorlar yine çalışıyordu alttaki meret