Arkadaşlar merhaba, siteyi önceden de takip ediyordum fakat yeni üye oldum. Konuyu sohbet kısmı daha çok ziyaret edilir düşüncesiyle buraya açtım. yanlış bir şey yaptıysam affola.. Gelelim sorumuza; aramızda illa ki hyundai bayiisinde vs çalışan vardır. 10 yılı aşkın süredir ne zaman panelvan ihtiyacımız olsa tercihimizi hyundai den yana kullanırdık. ( ilk çıkan h100 minibüslerden , starexlere kadar. ) neyse, tekrar böyle bi araca ihtiyacımız oldu, hyundai sitesine girdiğimde hüsrana uğradım. kamyonet üretimine devam ediliyor (kasa makyajlandı hatta) fakat gördüğüm kadarıyla minibüs üretimi durdurulmuş durumda. hyundai hangi mantıkla durdurdu acaba? türkiye'de ticari minibüs denince akla gelen ilk markalardan olduğu halde.. hyundai tekrar minibüs üretimine devam edecek mi , neden üretimi tamamen durduruldu devasa şekilde sattığı halde. hyundai de çalışanlar yada bilenler cevaplarsa sevinirim. 2007 de L300 almıştık, şimdi mitsubishiye baktım o da üretimini bitirmiş Mazda nın da yok , sanırım tercihimizi üzülerek fiat , ford dan yana kullanıcaz
Bunu Hyundai bayisinde çalışanlarda Bilmez Bunu Assan'a sorun Assanın saçma sapan işlerinden birisi işte pek açıklaması yok .
Starex çok yaktığı halde tutulmuştu, bu son H1'ler pek tutulmadı sanırım. Transit'ler de çok yakıyor, ducato fena değil.. içlerinde en uygunu R.Master sanırım. Vw nin servis, parça fiyatları pahalı.. ASSAN'a sormak lazım arkadaşın dediği gibi bakalım ne uyduracaklar
İşte Yanlış Bilginiz Burada Yatıyor. Starex çok yaktığı halde tutulmuştu, bu son H1'ler pek tutulmadı sanırım. Araçların Motorları Aynı Zaten.. Şehir İçi 9-10 Litre Yakan Bir 2500 CC 2 Ton Ağırlıgındaki Araç Nasıl Fazla Yakar.
TCI olanlardan bahsediliyor sanırım Ersin. Reno master 3 tane var şuan bizde kağıt taşımak için kullanılıyor matbaada. Nasıldır bilmiyorum açıkçası ama sorun çıkarmıyorlar. 2'si yeni kasa biri 2010 galiba.
Az Yaksın İstiyorsanız 2000 CC Altı Araç Alacaksınız. Onlarda Zorladımı 2500 CC Den Fazla Yakar. Adı Üstünde Ticari Araç Bu Motor Büyük Ağırlık Çok Otomobile Göre Fazla Yakar..
Tamam ben bir şey demedim zaten Şikayet manasında yazmadım yani onu.. Sadece neden tekrar üretilmediğini merak ettiğim için açtım konuyu, bilen vardır diye..
Assan Pek Takmaz O Yüzden. Onların Müşterisinin Ne İstediği Umrunda Değildir.Onlar İçin Sadece Era Bile Yeterdi. Diger Araçlar Önemli Değildi. Düşünün Biz Burada HYUNDAİ Markası Adı Altında Bir Paylaşım Yapıyoruz Daha Bu Foruma Bile Bir Gram Faydası Yoktur.Onların Bir Faydasına İhtiyacımız Yok Ayrı Mesele.
Şu bolt olarak işaretlediğim kısım şaşırttı. Bir marka müşterisinin isteğini nasıl umursamaz? Hyundai elbette ar ge çalışmasını yapmıştır bunların. hyundai kalitesini yeni modelleriyle şüphesiz yükseltti, bununla birlikte fiyat artışı da oldu tabiki. blue ları pek göremiyorum ben, era'lar kadar satar mı tartışılır.. neyse bu panelvan olayını assan a da soracaktım ama vazgeçtim, R. Trafic panelvan'da karar kılınacak sanırım.
kimse alınmasın gücünmesin ama kulaktan dolma bilgilerle starex çok yakıyor demiyor tci side cok yakmıyor işte bu yuzden straxın adı kotulenıyor