Arkadaşlar bu keşmekeş bilgi kirliliğinden artık iyice tiksindim. Bir servis diyor taktır garantiden çıkmaz, diğeri diyor garanti bozulur. Allah aşkına bu işin bir yetkilisi yok mu kardeşler. Ben 30 binlira verip araç alıyorum x bayii lpg takıp garanti bozulmaz diyor ve garantiden devam ediyor. z servis garantiye girmez diyip geçiriyor. HANGİ marka taktırayım ki Hyundai Garantiden çıkartmasın şaşırdım kaldım. Hyundainin BRC ile anlaşması varmış ve BRC uyum problemi çıkartmıyormuş.(Eskiden beri bende çok memnundum açıkçası) Benim yaptırdığım servis gerçekten çok iyi gidip yine orda montaj yaptırsam servise gittiğimde problem çıkartırmı sizce
Ben aracıma daha 6 aylıkken atiker lpg kiti taktırdım.İlk bakıma servise gittim.Aracımda Lpg var dedim.Garanti bozulurmu dedim.Serviş danışmanının söylediği ayne şöyle idi: "Siz periyodik bakımları servisimizde yaptırın, bakım yapacak arkadaşada lpg'yi görmemesini söyleyin.Yani bakımı benzinli araca göre yaptırın.Garantiniz bozulmaz." Sanırım servisler müşteriyi kaybetmemek için garantiyi bozmama yoluna gidiyorlar. Lpg'den dolayı oluşan arızalar garantiye dahil edilmiyor ama diğer durumlarda garanti devam ediyor diye biliyorum.
çağlar hocam en son benzinli eralar için anlaşması vardı oda bitti ve şuan hyundai nin herhangibi bir lpg firması ile i20 için anlaşması yok tatkırırsan aracın motoru ateşleme sistemi elektirik aksamı bildiğim kadarıyla garanti dışı kalır senin aracın zaten 1,2 bence hiç taktırmana gerek yok inan benim kadar yakıyorsun tüketim olarak
Aracın motor garantisi bitiyor diğer donanımların garantisi devam eder.Ben taktırdım ama EURO 5 motor olduğu için hala korkuyorum
arkadaşlar i20 kullanıcıları lpg den önce ve lpg den sonra yakıt değerleri hakkın da paylaşım da bulunabilirler mi ? ben 2013 yeni i 20 sense aldım araç şuan da 1300 km de fakat bir türlü fabrika değerlerine yaklaşamadım . bir depo ile 600 km yol gidiyorum şehir içi şehir dışı karışık. sizce çok değil mi ? depo dolumu : 4,77 * 45 = 214,65 tl km yakıt : 214,65 / 600 = 0,35 krş acaba yakıt tüketimi ne zaman düşer ?
2A-lpg Ankara bayilerinden Yaldızlar otogaz ile görüştüm önermedi blue'ye lpg montajını "düzen tutmuyo dedi" Hyundai müşteri hizmetlerini aradım yetkili, GARANTİ DIŞI kalıyo dedi aracınız. Bugün 2011 blue baktım, satıcı uzun konuşmamızdan sonra beni uyardı, bineceksen alma diye, babama alıcam dedim aracı yeni silindir kapağı revizyonu yaptırmış, 2.850 liraya, parçalarının yandığını söyledi 93.000 km idi. Benzinli yada Dizel olarak herkes aracı tavsiye ediyo fakat LPG ye girmeyin arkadaşlar, dizelleri piyasada 35.000 ve üzeri olduğu için bende almaktan vazgeçtim maalesef. 4 saattir tüm forumları okudum ayrıca EURO 5 motor araçların hiç birinede tavsiye edilmiyo bilginize.