Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai Kona Antifiriz Deposu Rengi

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda Rage2 tarafından 19 Ekim 2024 tarihinde açılan konu

1. Rage2

Rage2 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Ergin Memiler
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Kona
    Arkadaşlar merhaba bugün aracımı bakıma götürdüm özel servise ve orada ki arkadaş antifiriz depomun karardığını söyledi. Bunun çok büyük bir sorun olduğunu söyledi başıma ortalama 100 150 bin tl masraf açabilirmiş. Olası bir durumda motorun aşağı indirilip komple kontrol edilip indirilmişkende herşeyin değişmesi gerekebilirmiş. Sonra kartal oto sanayide başka bir hyundai özel servise götürdüm o arkadaşlar ise birşey olmadığını sadece kararmanın deponun üstünde olduğunu altında hiç birşey olmadığını korkacak birşey olmadığını söylediler. Lütfen siz de bir bakar mısınız? Arabaya binmekten korkar oldum. Aracım hyundai kona 1.6 crdi.

2. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,095
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    @Rage2 , size sebep olarak ne dediler ? Yedek su deposundaki kararma bana da garip geldi , Konalar yeni araba daha , hiç bir arabamda 40 yıl oldu böyle bir şey görmedim. Sadece eskiden Şahinde depo sararmıştı , içini kumla temizleyip takmıştım ama sizdeki bu kararma suya bir şey karışmasından olmuşa benziyor. Şu andaki i20 mimdeki depoda mavi antifrizli suyla su olmayan üst taraf arasında mavi bir çizgi var ve hep böyle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Lions_in_A_Cage

Lions_in_A_Cage Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,254
    Ad Soyad:
    Yusuf Türkarslan
    Yaşadığınız Şehir:
    15-BURDUR
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Soğutma suyu temiz mi yağ karışmamışsa problem yoktur

4. Rage2

Rage2 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Ergin Memiler
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Kona
    Açıkçası sebepten ziyade sonuç söylediler. Gittiğim servis özel servisti. Orada ki usta zamanla kararmanın daha fazla olacağını söyledi. Bunun için ileride motorun komple indirilir neredeyse yarısının değiştirilmesi gerekeceğini söyledi buda ortalama 100 150 BİN TL tutar dedi. Daha benim aracım da 70 bin de 2020 model.

5. Rage2

Rage2 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Ergin Memiler
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Kona
    Hocam su temiz renkte çok iyi içine baktık herhangi bir yağımı köpüğümsü yapı da yoktu. Hatta bidonun üst tavan kısmı sadece böyle alt tarafı tertemiz ve olması gereken renkte. Bir servise götürdüm abartmışlar normal dedi. Başka bir özel servis doğru demiş arkadaş o kadar masraf çıkarır dedi ne yapıcam kime güvenicem bende bilemedim....

Bu Sayfayı Paylaş