19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai Kasım Ayı Kampanyası

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda blue5 tarafından 4 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhabalar.aranıza katılmama az kaldı.bugün yeni fiyat listesine göre accent era 1.4 select in liste fiyatı 28600.ama bayi ile yaptığım çetin pazarlık sonucunda öğretmen indirimiyle fiyatı 26000 e çekti. sizce iyi mi.birde aralıkta bu fiyatın 26000 nın altına inme şnsı varmı yoksa şansımı fazla zorlamadan 26000 e alayımmı?

2. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yav dostlar kimsenin mi bir fikri olmaz.lütfen acil yardım. mutlaka birgün hepinizin başından böyle birşey geçmiştir

3. Arrester

Arrester Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.6 slecet 27000 git araştır
    Düzenleyen : Arrester

4. fbacanli

fbacanli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Ferruh BACANLI
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Araç Modeli:
    İ40 1.6 GDİ (2012-201X)
    valla kasımda yeni bi kampanya ile fiyatın düşeceğine kimse bilemez ve garanti edemez. 2.600 lira indirim bence çok iyi. ama ben olsam 0 km. araç alacağıma 2. el 5-10-20bin km.de temiz bir araç alırdım. neticede plakayı taktınmı bikaç bi lira zarardasın.

5. Arrester

Arrester Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sen era alırsan pişman olursun onu söyleyim.

6. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    paran varsa hiç düşünme al.. 0 al.. öğretmen adamsın benim gibi kafan rahat eder.. acaba sorusu olmaz kafanda...

7. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    niyeki arrester.bak sonuçta sendede aynı araç var.neden böyle bi yorum yaptınki.ne sorunu varki böyle dedin

8. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    hocam bu fiyatlardaki dalgalanmayı bende anlayamadım son 4 ay içinde 2-3 defa fiyat değişti.. Borsa gibi :)) takipcisi yok bu işin, kompleşans.. öğretmenlik yaptığınıza göre sakin kullanıcısınız ve çok yol yapmıyorsunuzdur diye tahmin ediyorum o yüzden 1.4 (select) marka aracınızı tavsiye ederim fiyat fena değil 26 bin tl

9. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Problem nedir Era'da? süspansiyon mu!

10. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    saol onur dostum.valla içimi rahatlattın

11. cigsar

cigsar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Volkan Çığşar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Selam,

Bence, en azindan Kasim Ayinin ikinci yarisini ya da Aralik sonunu bekleyin.
    Keske Ekim sonunda alsaydiniz, 1000 TL Takas indirimi, 1000 TL de Yakit Destek indirimiolmak uzere, listefiyatindan toplam 2000 TL indirim yapiyordu tum bayiler, bunun uzerine de ekstra bir indirim yaptirabilmek mumkun idi.

Ben de gecen ay basinda, 1.4 select otomatik bakiyordum. Ekimin ilk haftasinda liste fiyati29968 idi. Hyundai 13 Ekimde Eylul ayi fiyatlari ile satis kampanyasi yapti, arabanin liste fiyati 28468'e dustu.Cokyi bir Pazarlik yaparak, 19 Ekimde 1.4 Select Otomatik'i25 bin TL 'ye aldim, 3-4 bayiden fiyat arastirarak en iyi fiyati almaya calistim.

Ben sizin yerinizde olsam kampanya olmasini beklerdim, yil sonuna kadar bence yine bir kampanya patlatirlar.

1.4 fena degil ama simdi alacak olsam 1.6 dusunurdum.

En uygun kosullarda araba alabilmeniz dilegimle. Kesinlikle bir kampanya bekleyin yil sonuna kadar beklemekle karli cikarsiniz.

12. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    hocam "pişman olursun" gibisinden laflara aldırma,Hemen al eranın keyfini çıkar.Bende pişmanım ama aldığıma değil sattığım için....

13. cigsar

cigsar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Volkan Çığşar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bence de Era hic de fena degil, kullanımıçok rahat veçok sayıda özelliği var arabanın. 2. el piyasasi da cok hareketli ayrica, bir dolu 2009 model 2. el Accent araba var piyasada , ÖTV indirimi ile almış olup da kar ederek satmak isteyenler az değil. Ben de son anda 2.elden sıfıra kaydım, sıfır ile 2.el arasındaki fark 2000 TL ye kadar düşmüştü Ekim ayındaki kampanya ile.

Tavsiyem kampanya bekle ve her zaman ayın ikinci yarısında al, bayiler kotayı tutturmak için daha çok indirim yapabiliyor ay sonuna doğru.

14. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Ben de bi dönem aracımı (1.5 crdi vgt team abs çhy) satmayı düşündüm ama satıp i30 alacaktım :)) İyiki satmaktan vazgeçmişim.. hiç pişman değilim aracımdan tam tersine çok memnunum.. :) herkez aracı aşkım olarak görüyo https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifSevgilimden çok aracımla ilgileniyorum..
    Düzenleyen : 10ur

15. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    fiyat gayet uygun bundan daha ucuza alabileceğinizi hiç sanmıyorum ötv nin ikinci yarısında bu fiyata satıyorlardı kampanya olsada olmasada zaten dediğim gibi herkes hemen hemen aynı fiyattan alıyor hyundai fiyatları şişirip sonra kampanya yapmış gibi göstermeyi çok seviyor son 2 yıldır her gün kampanyası var o yüzden boşuna beklemeyin fakat alacaksanız 1.6 alın derim şimdiden hayırlı olsun.

16. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sevgili cigsar aracı hangi il ve bayiden aldın acaba

17. karizmaxenon

karizmaxenon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    bilal aydın
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Starex CRDI(1997-2008)
    bence hocam 26 bın bütçe ayırabılıyorsanız 1.4 sıfır almaktansa çok çok çok temız 2.el1.6 daha 3 5 bın km lerde ve donanım dolu olarak satılan era lar var sahsen ben size öle bi şeyı tavsıye ederım.1.6 her zaman her yonden performans kullanım vs daha iyidir.tamam 1.4 te iyi ama 1.6 bambaska...alırken de satarkende değerını 1.6 daha ıyı korur...

18. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Bu gün hyundai yükselişe gittim.Ellerinde son birtane beyaz era 1.6 expo platinyum plus otm. vardı 27 dedi eski hyundai cı olduğum içinde 26500 e verecekti.liste fiyatı 31300

19. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    bence era iyi bir tercih. select tercihi de iyi. bende var şahsen çok memnunum...

20. cigsar

cigsar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Volkan Çığşar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Selam,

Araci IStanbul Cekmekoy de Hyundai Coskun Otomotiv'den aldim.
    Satin almadan once Anadolu yakasinda 4-5 yerden fiyat almistim, hic biri Coskun Otomotiv'in verdigi fiyat kadar dusemedi. Takas aracima bekledigim kadar iyi bir fiyat vermediler ama sonucta en iyi kosullari orada buldum.

Istanbul disinda, Anadolu'da bu fiyatlari vermeleri pek kolay degil, Istanbuldakiler surumden, filo satislarindan, belki fabrikaya yakin olmanin avantajindan olsa gerek Anadolu sehirlerine gore daha iyi fiyat veriyorlar.

Bence yil sonuna kadar bir kampanya gelir muhakkak o sekilde alin. Gecen 2008 aralik ayinda 0 faiz kampanyasi vardi mesela. Simdiden arastirmaya baslayin ve en uygun zamanda aliminizi yapin.

Aralik yil sonu kampanyasi zaten bir klasik oldu adeta, hem kota tutturmak hem de stoktaki aracin yeni yil tasit pulunu odemekten kurtulmak icin yili son 15-20 gunluk donemde bir seyler mutlaka oluyor.

Bu Sayfayı Paylaş