sevgili elektrik üstadlarım kapı altına hyundai armalı led bağlatmak istiyorum ancak kapı açılması ile yanan iç ışık tesiatına bağlatmak istiyorum . bu konuda bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum saygılarımla kapı döşemesine gelen tesiatta böyle uç varmı ? saygılarımla
https://www.hyundaiclubtr.com/37453-yumurtaya-ayak-aydinlatmasi.html#post660820 konumu inceleyebilrisiniz.
Muhterem arkadaşım ilgine çok teşekkür ederim ama benim sorunum kapı içinde tesisatta, kapı açıldığı anda yanması ve kapandığında sönmesi için tesisatın bağlantı sistemi hakkında. Bu kablo bağlantısı nasıl olabilir?
Ön camın sol direğinde olması gerekli tesisatı. Xd2 elantrada kapı aydınlatması olduğu için ben direk bağlamıştım. tapatalk sagolsun
Elektriği tavan lambasından alırsanız sadece kapı açıldığında yanar. Sent from my iPhone using Tapatalk
öncelikle merhaba bağlantıyı yaptınız mı bilmiyorum ama ben aliexpreten 7.6 dolara çift olarak aldım ve geçen gün montajını kendim yaptım montaj için ince telefon kablosu elektirikçiden aldım tavan lambasının olduğu yerden çektim montaj bence çok basitti 1) tavan lambasında 3 adet kablo var kırmızı mavi siyah renkte kablolardan birini kırmızıya birisini de maviye bağlamak lazım kapı açıldığında yanması için 10 mt yakın kablo gitti 2 ) kabloyu 5 mt ayırdım sonra tavan lambasını yerinden çıkarttım emniyet kemerinin olduğu yerdeki vidayı söktüm tavandan başlayarak kabloyu sert bi kabloyla itte ite direkten aşağıya kadar indirdim. bağaj açma kolunu yerinden sökerek yandaki korumayıda söktüm daha sonra kapıya giden soketin yanından kabloyu geçirdim daha sonrası matkapla delmek ve işlem tamam eliniz yatkınsa boş boş eletirikcilere para vermeyin forumu sonradan gördüm yoksa videosunu çekip ataaktımmm kolya gelsin