<TABLE border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"> <TABLE border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"> <TD style="PADDING-LEFT: 3px" =hurriyet2008_detail_pasiftext width="50%" align=left>İZMİT (Kocaeli), (DHA) <TD =hurriyet2008_detail_pasiftext width="50%" align=right>24 Kasım 2010 <DIV style="PADDING-LEFT: 3px; WIDTH: 100%; : left" =hurriyet2008_detail_text> <DIV style="PADDING-LEFT: 5px; WIDTH: 300px; : right"> <DIV style="TEXT-ALIGN: center; WIDTH: 300px; : right"> <TABLE border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0 align=center> <DIV style="WIDTH: 300px; : right"> <DIV style="WIDTH: 300px; : right"> <TABLE border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0 align=right valign="top"> <DIV style="WIDTH: 300px; : right"> <DIV style=": left"> <DIV style="WIDTH: 300px; : right"> <DIV style="WIDTH: 300px; : right" id=relatedNewsDiv> <DIV id=divAdnetKeyword>İzmit'in Alikahya Beldesi'de kurulu otomotiv fabrikasında kopan yüksek gerilim hattının tesislere düşmesi üzerine yangın çıktığı ve itfaiye ekiplerinin olay yerine gittiği bildirildi. İZMİT'in Alikahya Semti'nde kurulu Huyundai Otomobil Fabrikası'nın bahçesindeki konteynerlerde çıkan yangın büyük heyecan yarattı. Zamanında yapılan müdahaleyle alevler fabrika alanına sıçramadan, 45 dakika içinde söndürüldü. Bugün saat 15.30 sıralarında, Alikahya'daki Hyundai Otomobil Fabrikası'nın bahçesindeki bazı hurda plastik parçaların kesilmesi sırasında statik elektriklenme sonucu, bu parçalar alevlenip yangına yol açtı. Ana binaya yakın bir mesafede bulunan ve içinde otomotiv parçaları olduğu belirtilen konteynerlere sıçrayan alevler gözyüzüne doğru yükselmeye başlayınca bir anda büyük panik yaşandı. Burada konteynerlerin üzerindeki elektrik hatları da koparak üzerlerine düştü. Bu gelişmeler üzerine Hyundai Fabrikası'nın yandığı şeklinde anonslar yapılınca birçok itfaiye ekibi fabrikaya sevk edildi. Ekipler buraya geldiğinde ana binaya yakın noktadaki fabrika bahçesinde bulunan konteynerlerin yandığını gördü. Zamanında yapılan müdehale ile yangın yaklaşık 45 dakika sonra söndürüldü. Yanan konteynerler vinçlerle diğerlerinin yanından alınarak emniyetli alana nakledildi. Yangın fabrika alınına herhangi bir zarar vermedi.
geçmiş olsun https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif direkten dönmüş valla bizim fabrika, nazar değmiştir kesin https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
Yahya Kaptan'dan gordugum dumanın sebebı sanırım assanmışhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley13.gif
izmit sanayi açısından cok gelişmiş bir yer ama bir o kadarda tehlikeli. annemlerin evi tüpraş fabrikasına cok yakın. aynı zamanda tüpraşın yanında diğer gaz fabrikalarınada haliyle. yangın, patlama ara ara yaşanırdı. cok yakın olan binaların camları kırılır. bizim evlerde zıngır zıngır titrerdi. bu tür fabrikaların şehir için merkezlerine yakın yerlerde olması cok sakıncalı. şehir dışlarında yapılmaları lazım ama ne yazıkki bütün fabrikalar şehir içlerindeki en güzel ve merkezi yerlerde!
arada titremek lazım yoksa hayat çekilmez oluyor vallahii devlet herzamna arkamızda o yüzden rahat olun