Herkese selamlar aracımı yeni aldım ekspres sokmuştuk ama motorda sorun yoktu gerçi hala yok her kontrol yapıldı fakat bugün yğksek basınç pompasının olduğı yerde yandaki hortumu oraya kelepçe ile 2 kez bağlamışlar. Motor üst ama daha götüremedim bununla ilgili bir bilgisi olan var mı fotoğraf aşağıda gönderdim yada bu durumu yaşayan
merhaba, muhtemelen sızdırma önlemek için, o kısım basınçlı değil. basınçlı olan yerler rekorlu oluyor zaten.
İlginiz için sağolun. Yüksek basınçlı yer değil yani yine göstericem gerçi ama herhangi bir sorun yada büyük paralara yapılcak bişey değildir umarım çünkü araştırıyorum basınç pompası 13bin lira yakıt pompası 5bin civarlarında o yüzden sordum insan korkuyor. Çünkü bana gazcı gördü burası Yüksek basınç pompası allah korusun kelepçeler koparsa araba yanar filan dedi o yüzden korktum
Ustaya gösterdim benzin hortumu dişlisi kırılmış o nedenle aracın arka deposundan gelip ön motora yani o bölgede gıden hortum değişicek. Bişey olmaz dedi ama o kelepçe kopsa büyük sorun o nedenle yaptırıcam hortum orjinal 8bin lira işçilik 3 bin toplam 11 bin liraya mal olcak aracı bugün bıraktım.