Uzun zamandır suv bir araç düşünüyorum ama çevremde hiç suv kullanıcısı olmadığı için buradan ford kuga 2.0 tdci selective ve hundai ix35 2.0 r hakkında kullanıcısı olupta aracın kronik sorunları,çekiş performansı ve sizin kullanımından gördüğünüz artı ve eksi yönlerini belirtirseniz sevinirim. Araçtan beklentim oturaklı olup sağlam olması, kullanıcısına uzun yolda ve arazide güven vermesidir. Off-road yapmayacağım öyle bir niyetimde yok lakin her koşul ve şartlarda görevimden dolayı beni yolda bırakmayacak bir araç bakıyorum. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.( bu iki araç hoşuma gittiği için tercihlere sundum.)
Kronik arıza hiç duymadım. Motorvve şanzıman yeni nesil. 184 hp 6 ileri tam otomatik ve 4x4 güzel araç
Evet otomatik alacağım ama önemli olan kullanıcı yorumları diye düşünüyorum. Tarafsız olarak aracın artı ve eksi yönleri hakkında bilgi sahibi olup aracı satın almak daha mantıklı. Sizin daha önce bu aracı kullanma yada yakınlarınızdan edindiğiniz bir bilgi var mı.
motor ve şanzıman konusunda bir kullanıcı bana bazen vites geçişlerinde anlık duraksama oluyor diye söylemişti. Sizin bir bilginiz var mı bu konu ile ilgili
Sanzıman ford pws ıyı baktırmak lazım. Sürekli 4 ceker sanırım ıkısı de. Hangısı temızse gecmısı bellı ıse onu alırdım acıkcası.
Anlık duraklama tork konvertör lü şanzımanın tepkilerinin yavaş olmasındandır. Genel olarak tork konvertör lü şanzımanlar bazı durumlarda kararsızlık yaşayabilirler. Ben ix35 kullanmadım. Kullanan arkadaşlar detaylı yorum yaparlar.
tercihiniz her zaman tam otomatik şanzımandan yana olsun. 2 litre fazla yaksın kafanız rahat olsun. santafe de bakabilirsiniz. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi