Hyundai i40, Automotive Circle International’ın 13 yıldan beri düzenlediği otomotiv gövde mühendisliği “EuroCarBody” 2011 yarışmasında altın madalya kazandı. Bu yarışmada otomobil gövdeleri materyal, üretim teknikleri, hafiflik ve güvenlik gibi konularda değerlendiriliyor. Oylamayı Avrupa’nın en önde gelen tedarikçileri ve üreticilerinin oluşturduğu Automotive Circle International’a bağlı bulunan 500’den fazla dünya çapındaki üyesi yapıyor. Hyundai i40’ın birincilik ödülünü aldığı EuroCarBody 2011’de 2’nci yeni Audi A6, 3’üncü yeni Mercedes-Benz B Sınıfı, 4’üncü yeni BMW 1 Serisi, 5’inci ise Mazda CX-5 oldu. Hyundai bu ödülü kazanan ilk Uzakdoğulu üretici unvanını kazandı.
forumdonanımhaber.com da gene hyundai yi kötülemişler bu ödülden dolayı çekemiyorlar işte..Birgün sağlam bir küfür edicem hyundaiye laf atanlara sonra dahada girmemhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif
tamamen haklısınız ve yanınızdayım.Ama hyundai firması hakkını savunması ve bunlara dava açması lazım.Sizin bu insanlara karşı başınız sıkışsa hyundai assan size sahip çıkmaz.
Donanımhaber'e Bentley koysan ya iyi güzel de bu kadar para vereceğine Passat alsaydın yazarlar. Adamlara Megane RS bakıyoruz diye konu açtı bi arkadaş, konuya 6 kişi Passat bak yazdı. Süper Alman fanatiği insanlar var. Altındaki araba Palio olup hayatında Passat'a binmeyince uzay mekiği gibi mi geliyor bilmiyorum da adamın canını al Alman'a laf etme. Kim ne derse desin, bi kere binen bi daha Hyundai'den vazgeçmiyor.
Yeni Passatada 10 Larca Kez Bindim 2.0 TDİ DSG .. Ama O Kadar Albenisi Nedir Bu Arabanın Anlamış Değilim Bomboş Bir Konsol Dizaynı D Sınıfı Arabaya Spor Direksiyon Koymakta Diger Bir İroni.. Koltuklar Desen Polo İle Aynı.. Normal Karşılıyorum Hala Baba Parasıyla Bişeyler Yaptıkları İçin Onlara Hayat Kolay Geliyor.. Araba Babadan Akaryakıt Babadan Harçlık Babadan.. Normal Yani Zaten Dediginde Yazdılar Bentley Yerine Passat CC Almak Daha Mantıklı Dediler.. R8 Yerinede Scirocco Almak Daha Mantıklı Dediler Düzenleyen : Ersin Cerrah
En basiti şöyle ki çevremde tanıdığım, aracıyla en çok ilgilenen arkadaşımın 2008 Golf 5 1.4 TSI aracı var. 57.000 km de araç şu anda. 1. vites kırıldı 2. gün önce. 1 ve 2. vitesin senkromeçleri arızalı. Cruise Control arızalı, aracın üzerinde 4 tane valf değişmesi gerekiyor. Sürekli yetkili serviste bakıma girdi bu araç, çok da düzgün kullanır çocuk. Buyurun Alman kalitesi