Arkadaşlar bilirsiniz önceden sonata vardı sonra yerini i40 a bıraktı i40tada dizel 1.7 vergi sıkıntısı var 1.6 benzinlidede otomatik yok i40 avrupada tutuluyormu bilmiyorum ama sonatayı tekrar getirirlerse eminim i40 tan çok daha fazla satacaktır 1.6 gdi otomatik ve dizel otomatik seçenekleriyle sizin görüşünüz
1.7crdi tam komedi. 1600 e ayarla gomlek pistonla passat satisi yari yariya duser, kalan yari zaten vw fani. LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizdeki vergi sisteminin sakat mahsulleri bunlar ama yanlis hilmiyor isem sonata i40 tan bir tik ustte donanim ve prestij olarak HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Blue, Elantra, i30 modellerindeki 1.6 128 hp motoru direk takıp yazılımsal olarakta biraz yukseltseler sınıfında başı çeker bencede.
Yuksek modellerde vergi eski modellerde satilir satilmaz muhabbetlerinden insanlar duzgun arabaya binemedi. Oysa sonata ne kadar doyurucu. Yanma odasından gönderildi.
mercedes E yi, bmw 5 serisini 1.6 turbo motorla satıyor hyundai ülkemize halen alışamadı. korede iki aracı da test sürüşünde kullanma şansım oldu gerçekten güzel araçlar.
Ah assan ah Her zaman ki derdimiz değil mı zaten bu sorunda elantra dizel için 30sene beklediler ilk günden getir koy bakalım neler olacak.
Şu Sonatalar harbiden çok iyi duruyolar. Uygun şartlarda gelse bencede kesin satılırdı. Ama ne düşünüyolar bilmiyorum.
C ve üstü segmenti arabalarada koy Veloster'deki Turbo şarjlı benzinli motoru, İX35'ede olur. ondan sonra bak gör ortalık piyasa nasıl karışıyor
ben Hyundai pazarlama müdürlerinin bu kadar düşüncesiz olacaklarını sanmıyorum. bence uluslararası güç ve strateji dengeleri adı altında pazar paylaşımı yapmışlar. zira adamların elinde gül gibi 1,6dizel motorları var. bu motoru ix35 e otomatik şanzımanla sunsa şu an benzinli style otom 73.000 iken 1.6 dizel otomatiğe 80-85bin fiyat biçse piyasada ne qashqai kalır nede tiguan. şahsen bir gün düşünmem takasa tucsonu veririm.