Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai İ30 - Şarj - Multimedia ve Titreme

'İ30 Forum - Club (GD; 2012–2017)' forumunda dgkntysz tarafından 8 Haziran 2015 tarihinde açılan konu

1. dgkntysz

dgkntysz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Doğukan Tüysüz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Arkadaşlar Merhabalar,

Aranıza yeni katıldım, normalde aldığım araçlar için internet ortamından o aracın forum'una katılmam..Böyle bir hobim yok,ancak çaresizlikten birde size danışmak istedim...Konuyu yalnış yere açtıysam affola..

Fikrinizi edinmek için 2012 model hyundai i30 1.6 crdi elite aracımın sorunlarından şöyle bir bahsetmek isityorum..

1- Aracımın USB girişinden İphone 5S telefonumu şarj edemiyorum..İlk aldığımda edebiliyordum ancak araç hoşuma gitti ve multimedia taktırdım,o günden sonra aracımda telefonumu şarj edemiyorum..Servis (Hunko) bunun normal olduğunu özel bir kablo almam gerektiğini söyledi..

2-Taktırdığım multimedia'da USB den bir klip açtığım zaman belirli bir zaman klip normal bir şekilde ilerliyor ancak sık sık takılmalar oluyor en sonunda donup kalıyor ki farklı farklı usbler ile farklı formatlı klipler denedim.

3-İlk başlardan böyle bir şey yoktu,aracımı 42.000km de aldım herşey gayet güzeldi.Daha yeni yeni (1ay) aracıma sabah binip çalıştırdığım gibi bi 5-10 saniye titriyor daha sonra normale dönüyor..

Bu konular hakkında biligisi olan veya fikiri olan arkadaşlar cevap atarlarsa sevinirim,Teşekkürler...

2. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    i30 un orjinal teybin usb si şarj işi yapıyor ancak sakatlık çıkarabileceği için zaten önerilmiyor, bu işlem için ucuzdan pahalıya piyasada birçok 12v çakmak soketi usb şarj aparatları var, onlardan alıp kullanmanız daha güzel olur, sonradan takılan multimedya şarj işlemini desteklemiyordur. Yada multimedya android sistemi gibi başka bir sistem kullanıyorsa usb girişini taktığınızda telefonu veri transferi olarak tanıyordur o sebeple şarj edemiyor olabilir çünki bütün usb lerde takılan bellekleri cihazları çalıştırmak için 5v güç çıkışı bulunur. Klipler takılıyor ve donuyor ise multimedya nın kendi üreticisinin sorun çözme yöntemlerine başvurmanız gerekli multimedya sistemi yazılımı güncel olmayabilir birinci yada beta versiyon olabilir bunu güncelleme imkanı olabilir, eğer serviste orjinal multimedya taktırmışsanız oraya sorabilirsiniz, motor soğukken babamın kullandığı otomatik 2012 i30 crdi si de ısınana kadar çok hafif titriyor ısınınca düzeliyor.

3. dgkntysz

dgkntysz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Doğukan Tüysüz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    multimedia serviste takıldı,ayrıca usb aracın usb'si yani teyp üzerinde değil..bir uyumsuzluk var o kesin..titreme konusuda şöyleki araç ilk çalıştığı zaman bariz bir şekilde 5-10 saniye aracı sallıyo daha sonra düzeliyor yani dizel motorun genel titremesi değil..

Bu Sayfayı Paylaş