herkeze merhaba eskı hyundayici olarak tekrar hayalımdekı arabayı almak ıcın hyundai i30 almak için karar verdim çunki erayı alırken ekonomık sebeplerden dolayı i30u alamıstım1.6 dizel team veya mode ıkı model arasından bırını kesın alıcam ama bayıde yok beklıyorum kırmızı veya beyaz rengı benim merak ettigim kasa degişikligini bu aracta yapacakmı bu sene yenisi gelecekmı bide iş yerinde herkez hyundai ye o kadar para verılırmı dıyolar hyundai ye karsı herkezde bır on yargı var kullananlar guzel oldugunu soler ken hyundai duyan degısıyo dalga gecıyo hemen sınır oluyorum valla
arabayı aldıktan sonra bu şekilde konuşanların fikirlerinin değişeceğine eminim. hyundainin en çok satan aracı b segmentinde olan accent olduğu için herkes bütün araçlarını o şekilde zannediyor. yani b segmentindeki accentle c segmentindeki corolla civic astra vb modellerle kıyaslıyorlar. bu şekilde bakınca da hyundai daha kalitesizmiş gibi bir imaj ortaya çıkıyor. bence fiyat performans oranına bakılınca marka düzeyinde alınabilecek en iyi araçlar olduğunu düşünüyorum. mesela benim aldığım elantranın fiyatına aynı model ve özelliklerde başka bir araç daha bulamamıştım.