Arkadaslar merhaba 2008 model i30um var. Direksiyonu http://i.hizliresim.com/6kXblN.jpg bu halde. Sanayide ustama sokup boyatmayi dusunuyorum İcini ve amblemi airbag ariza isigi yanar mi? Yardimlarinizi bekliyorum
Kontak kapalı söküp airbag sökülü kaldıgı müddet kontagı açmazsanız sorun olmaması gerek, ama dikkatli olmakta fayda var. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
FD i30 ların birçoğunda o plastik kısımın boyasında dökülme olabiliyor yada yüzey çok hassas olduğu için zamanla parmaktaki takılar zarar verebiliyor. Akü kutup başını çıkarıp sökerseniz sorun olmayacaktır. Sanırım böyle birşey yapmayı planlıyorsunuz.
Hocam aynen bu kaplamada olabilir bunun gri rengini nerede bulabilirim? Birde o kaplanan yer ayri parcalanir mi? Boya acisindan siyahida olabilir
Ayrı parçalar. Direksiyon simidinin arkasında 2/3 tane delik var, tornavida ile içindeki klips kilitlerini ittirirseniz tık yaparak dışarı atacak airbag kısmını, sonrası zaten vidalarını ve soketini sökerek dışarı alınıyor. https://www.hyundaiclubtr.com/konu/2011-yeni-elantra-cruise-control.16671/ her ne kadar elantra için olsa da bu konudan faydalanabilirsiniz.
her seyi hatta gobekteki somunu soksenizde direksiyon cikmayabilir, direksiyon milde sıkışmış olabilir. gevşetmek için tuyo veriyim: ilk önce saat 12 yönüne (üste) avuç içiyle 2-3 kere vurun sonra saat 6 yönüne (alt) 2-3 kere vurun. sonra saat 3 yönüne, sonrada saat 9 yönüne ayni şekilde darbe yapin. direksiyon milden gevşer rahatça ayrilir.
diğer arkadaslarimiz gerekli bilgileri yazdilar, akü kutup Bask sokup, direksiyonu sokabilirsiniz. ben 4-5 ay önce airbag zembereği değiştirmek için evin otoparkinda sokup taktik.
Aynen hocam kontagi kapatip akü basini cikartiriz ustaya soylerim zaten tesekkur ederim yardimlariniz icin
Arkadaslar folyoyu guardin 20 liraya temin ettim direksiyonu sokmeye kendim cesaret edemedim ustamda oyle 20 liraya onu parcaladik baya parcaladi o kismi verdi sadece kendim kapladim isi tabancasi ile yapistirdim baya http://i.hizliresim.com/PoR9o6.jpg bitmis hali buda kaplamayi ben yaparsam 30 daha alirim dedi