merhaba, c1103'ler önemli değil. hava yastığı arızaları muhtemelen direksiyon sargı/zemberek yüzünden. hem şase yapmış, hem kopukluk olmuş.
2006 Accord aracımda bende bu hataları alıyordum. 11-10 kodlunun sebebi direksiyon deri değişimi için sökülüp takılmasından sonra oldu. 42-11 kodlu arıza kayda geçmiş. Hatta bazen arıza ışığı yakıuor bazen sönüyor. Bende onu tam olarak çözemedim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende arıza ışığı bikere yandı söndü direksiyon sertleşmişdi kontak aç kapa düzeldi birdaha yanmadı ama cihaza balattımda bunlar çıktı ama kaplin değişimi için direksiyon simidini sökmemişlerdi demekki bir sebeoten yapmış belki akü dendir şimdilik sorun yok.
Serdar abi Accord airbag için anadolu yakasında önerebileceğin birisi var mı? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi üstteki mesajımda bulunan fotoğraftaki gibi. "Sağ ön darbe sensörü gönderen sinyal yok" arızası alıyoruz. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
42-11 sensör arızalı olsa sürekli yakar. soketinde yada tesisatında sorun olabilir. direksiyonu yazmışsın zaten, yine konnektörüne bak, olmazsa zemberek.
Abi direksiyondan kaynaklananı tekrar vermedi. 42-11 için tesisatı kontrol ettiremedim. Biryere gittim direk direnç atalım dedi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
direnci sensörün oradan atarda düzelirse zaten tesisatta sıkıntı yok sensör bozuk demektir. direnç atarsa o bölgedeki çarpışmayı sistem algılamayacak ve airbag açmayacak, bunu da bilmek lazım.
Dirençle değil de sorunu kökten çözmek istiyorum ama bulamadım yapacak ustayı. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dirençle arızayı tespit edeceksin, sensör bozuksa sensör değişecek. direnç attığın halde arıza devam ediyorsa tesisat yada beyin.