Merhaba arkadaşlar şu aracı alıcamda bilgi verir misiniz nasıl bir araçtır fiyatı nasıl.Şimdiden teşekkürle.Almalı mıyım ? Hyundai i30 1.4 CVVT Team 2010 Model 32.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 170986852
Valla birader süper temizlikte bir araç bulmuşsun eğer bilgiler doğruysa değişen boya ve km original ise araç güzel Hayırlısı olur inşallah my iPhone 6 Tapatalk
Tercih sizin tabii ki ama ben olsam o arabaya o parayı vermezdim 1.4 o kasayı kaldırmaz kapı kolları hala siyah ve de arka cam manuel bence 1.6 biraz daha donanımlısına bakın.
Hocam araçın torku yüksek ve 110 ps ya çeker diye düşünüyorum.Araç temiz hocam antalya arabası su kenarı ya fazla istemiyorum.
dostum arac tercihin on numara ben de aynısı var lakin 1.6 var araba ya bindigini hisedeceksin lakin 1.6 alırsan seni her şarta mutlu eder 1.4le 1.6 vergileri aynı 1.6 126 beygir özelikleri cok fazla bence 1.6 al sonra pişman olma
bence de 1.6 al alıyorken sonra pişman olma. o kadar para verecekseniz biraz daha donanımlı olmalı bence
Kardeşime 2010 Mode 21 binde 1.6 manuel olanını aldık. Zaten bu araba çok farklı birşey. İç aksamındaki malzeme kalites işçilik vb şetler olsun sınıfının üst limitlerinde. Bende bu kasadan almayı planlıyorum ama 1.4 tatmin etmez beni, ve 1.4 olanlarda donanım kısıtlı Team olarak çıkıyor sadece. Aracın ağırlığınıda göz önünde bulundurmanızı öneririm