Merhaba arkadaşlar en sonunda tarçın'a uzun bir araştırmanın sonunda sadece difizörü almaktan vazgeçip komple bady kit yaptırdım. Fazla abartılı olmaması için elimden geleni yaptım. Ayrıca araç kamerası aldım. Sizden yorumlarınızı bekliyorum. Olumlu ve olumsuz olarak.
ön taraf güzel olmuş... aşırı olmadan sade bir yapı... araç kamerasını iyi düşünmüşsünüz... arka kısımdaki spoyler de güzel durmuş... marşiyellerde kaba saba bişi değil sanırım... küçük narin olsa gerek... güle güle kullanın...
Ben aldığımda fabrika çıkışlıydı 2bin tl kazık attılar anasıı satayım.Dışarda yaptırsan en kralı 1500lira
Fabrika çıkışlı olmuyor genelde satan bayii kendi yaptırıp üzerine ekstra para alıyor Yada hediye ediyor. O anki satış elemanın psikojik duruma göre. (O ay satış yapamadiysa fazla hediye ediyor)
Şık ve sade olmuş. Güzel durmuş. Güle güle kullanın...bende hala kamera alacam unutup duruyom. Kamerada hayırlı olsun
Hyundai den sürekli arıyorlar şikayetiniz varmı diye.Body kitler boyuna sorun çıkarıyor şikayette bulundum bakımda ilgilenelim dediler bakalım ne olacak.Eğer imkan olursa çıkarttırmayı düşünüyorum.
acaba sadece ön parçaları ne kadara yaptırabılırım fibercide. öne güzel hava katmış güle güle kullanın .
hayırlı olsun güle güle kullanın.sonradan takılan parçaların rengi tam tutmamış gibi geldi resimden midir acaba ?