Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai I20 Merkezi Kilit Sorunu

'İ20 Forum - Club' forumunda ayhanb53 tarafından 13 Mart 2022 tarihinde açılan konu

1. ayhanb53

ayhanb53 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Ayhan BALCI
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    2012 model Hyundai i20 1.2 aracımda, hareket halindeyken kapılardan biri açıkmış gibi ses uyarısı vermeye başladı. Kontrol ettim tüm kapılar kapalı. Ancak yine uyarı veriyor. Aracı durdurdum bagajı açmaya çalıştım açılmıyor. Ancak anahtarı kontağa takıp ışıkları yanınca bagajı açabildim. Asıl ve yedek kumanda aç kapa çalışmıyor. Manuel açıp kapatıyorum. Araç dururken kapı aç kapa kilidini, kapalı duruma getirince geri atıyor. Elektrikçiye götürdüm sigortaları kontrol etti elektriksel sıkıntı yok, Aküyü baktırdım durur halde 10.6 - 11.2 çıktı. Akü zayıf dedi, araçta 2 yıllık varta var, 2 haftadır 3-4 gün ara ile kısa çalışıyor. Sorunun yazılım atılması ile düzelebileceğini söyledi. Benzer sorunla karşılaşan veya önerisi olan var mı? Eğer yazılımla ilgiliyse Ankara ilinde yazılım için yetkili servise mi gitmek gerekiyor veya özel servis tavsiyesi var mı?

2. ayhanb53

ayhanb53 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Ayhan BALCI
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Edit: Araç çalışır haldeyken merkezi kilit tuşu açık durumda, kapatıyorum ancak geri atıyor, sürekli açık durumda kalıyor.

3. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,093
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Elinizdeki kumandaların pilini değiştirin ve aküyü de şarja verin güçlensin , kontak temizleyicisi ile kapı içi kilit mekanizmalarını temizleyin düzelmesi gerekir.

Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş