Dostlar biraz yardımınıza ihtiyacım var.Hemde fikirlerinize.Hyundai i20 1.4 benzinli 2012 model 6.000 kmde garaj aracıma artık bir şeyler yapma zamanı geldi.Öyle apaçi işide yapmıycam neyse parası vericem en kalitelesini yaptırıcam.Öncelikle havalı süspansiyon için airmadzla görüştüm daha önce i20 ye hiç uygulamamışlar ancak i20 ile i30 un alt takımları neredeyse aynı yani aynı sistem uygulanabilir dediler.Kafama yatıyor gerçekten siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.Birde aracım Buz Mavisi resimide atıyorum.Sizde jant boyutu ne olmalı renkli olsa hangi renk olmalı birde varsa egzoz önerilerinizi alıyım.:RpS_confused:
eskidendi bodykit, spoyler, neon altı ışıklandırma.. şimdilerde air süspansiyon moda.. murat 124 e bile takıyolar artık.. fiyat 1500-3000 arasında değişiyor
Üstad niye öyle düşünüyorsun bir ilke imza atsam kötümü olur Air i20 Gayet güzel görünüyor alçakken ama ben Trabzondayım burda yol bir kötü yine kötü merkez dışında basıkken altı alır canım yanar En iyisi havali süspansiyon fiyatından kaçmıyorum arabam emsallerinin hepsinden daha temiz eşine rastlayamazsın sürekli kapalı garajda 2012 model 6.000 kmyi yeni gördüm bence değer iyide dikkat çeker
https://www.youtube.com/watch?v=HdJNRSpQ6rI Videoya bakarsan istediğinde yükseltirsin istediğinde alçaltırsın abartılıcak derecede yükseltmiyor ama normalki halinden daha yukarı çıkabiliyor.
Yapildiktan sonra olur tabi neden olmasin ama bana gore fiyat biraz fazla birde benim kullandigim arac standart aile arabasi diyebiliriz i20 daha sportif sayilir. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ucuz demiyorum bende ama kalite olmayan uygun bir şey alsan hemen kırılıcak sağlam alıcaksın o da pahalı ben başka araba alıcağıma onun parasıyla bunu yapıp kullanmak daha mantıklı geliyor ve gayet sağlam dediğin gibide sportif bir araç yorumlarınız için teşekkür ederim
Bursada hayrettin usta yapiyor kendi aracimi ona bastirdim spor yaylarla airde yapiyor benimde niyetim var 4 bin lira dediler cogu sehirden gelip yaptiriyolar air suspansiyon gel gelelim airli araclar tuvden gecmiyor artik gelip sokturup oyle muayeneye girmeniz gerekli.. 15-16 jant iyidir beyaz dusunule bilir veya siyah