Merhabalar, 2013 crdi sense model i20'ye sahibim. bilindiği üzere bu donanım paketinde açılır cam tavam mevcut değil. Daha sonradan kullanışlı olabilecek şekilde açılır cam tavan taktırılabilir mi acaba.
Yaptirabilirsiniz ama orjinal gibi olmayi gectim belli sure sonra su alma acilmama gibi sorunlar cikartir aldiginizda alma sansiniz varsa alsaydiniz keske simdi saglikli bir sonus almak cok zor HTC One cihazımdan gönderildi
Normal tavan ile cam tavanli aracin gorunmeyen kisimlarinda ilave kuvvetlendirmeler var. I20 de durum buyuk ihtimal boyledir destek atkilarini keserseniz arabanin ust kismi sallanir resmen HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben sanayide ne arabalar gordum kestirmis tavani su almaya baslayinca silikon yapmis arabayi cop yapmislar yapilacak is degil yoksa ben yaptirirdim HTC One cihazımdan gönderildi
Aynen öyle serviste aynısını söylemişti.Bizde arabayı alır almaz yaptırmak istedik ama adam çok ısrar etti yaptırmayın başınız ağrır diye ve yaptırmadık.