Merhabalar arkadaşlar aracımda su kaçağı vardı radyatörü değiştirdim radyatörü değiştirirken genleşme tankında da çatlak olduğunu gördüm idaretenlik 404 le yapıştırdım üstünü şu çift tüplü olan yapıştırıcı ile. Sanırım bu genleşme tankı değiştirilemiyormuş komple fan o aksamın değişmesi gerekiyormuş doğru mu nasıl bir yol izlemeliyim bu benim başıma ne gibi bir dert açabilir.
merhaba, i20'de depo fan davlumbası ile bütünleşik olduğu için gereksiz pahalı. sanayilerde plastik tamiri yapan yerler var. uygun malzeme ile sorunsuz hale getirilir.
Yukarıdan bakınca belli olmuyor , fan davlumbazıyla bütünleşik olması çok saçma olmuş. Ayrı amaca hizmet eden iki parçanın birbiri ile ilintili olması mantıksız maalesef. Her halde depoyu değişmektense , kuvvetli yapıştırıcıyla tamir en iyisi. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yapıştırıcı doğru çözüm değil, doğrusu kabın hammadesinin aynısı ile eritme usulü plastik tamiri. plastik tamircisine gidilmeli.
Merhaba, aslinda tasarim amacina baktigimizda radyator korumasi gibi gorunen parcaya yapisik halde uretilmesinin ana amaci motor sogutma sivisinin isi transferini (heat exchanger) artirarak genlesme kabindaki sivinin hizli sogumasini saglamaktir, arac hareket halinde iken havanin en hizli ve kolay ulasan yeri radyator oldugundan kendi radyator hazneside bu hava akimina maruz kalir ve soguma gerceklesir, boylelikle genlesme kabindaki sogutma sivisi belirli bir isida tutulabilir.
merhaba, genleşme kabındaki suyun sıcak yada soğuk olmasının sistemle hiç bir ilgisi yok. zaten motor soğumadığı sürece o kapdan su çekmez.