herşey yavaş yavaş ve fon buldukça devam etmesi dileğiyle yapılacak olan en önemli iki şey den biri air suspansıyon diğeri ise Oktay Toker de angel ve ledli farlar olacak . sonunda istediğim kıvama gelecek inş . nacizane fikirlerinize her zaman açığım .
Oncelikle halirli olsun guzel olmus jantlarin ve lastiklerin ebati nedir cok vurma yapiyormu birde aracin motoru nedir hantallastiriyormu araci bende dusunuyorum da ben 15 aldim ama istedigim gibi olmadi
vurma yapmıyor ama araç leylek gibi oldu. şuanda coil yaptırmayı düşünüyorum . ondada sürtceğini düşünmüyorum. ebat 195*50*16 ama konforda bozulma yok sadece yanak 45 lık olsa nolurdu dıe dusunuyorum.
aracımda suanda yapmak istediğim far. olayın sonu budur diyorum. başaran amortisöre güzel bir işçilik çıkardığı için teşekkür ederim.https://www.facebook.com/456278567779196/photos/pcb.724138534326530/724138370993213/?type=1&theater
Jantlar cok guzel olmus gule gule kullanin. Bi xenonu Oktay Toker hoca yapacaksa sikinti yok ama angelleri buyuk istersen daha iyi olur. Bayramdan sonra bi i20 de ben cikartiyorum. Bi xenon yapmayi dusunuyorum senin gibi. Yanma odasından gönderildi.