Merhabalar, Hyundai i20 2021 1.4 Mpi 2021 model aracım var. Bildiğiniz gibi elite ve style paketlerdeki bazı ozellikler yok bunları eklemek istiyorum. Cam kaldırma modülü, otomatik katlanır ayna vb. Bunları nasıl yapabilirim yardımcı olacak biri yada istanbulda tanıdığı olan varsa cok mutlu olurum. Gecen yıl ikinci el olarak aldım maddi durumum ona el veriyordu şimdi geliştirebilecek bir miktar para gecti elime ve arabamı sevdiğim ve değistirmek istemediğim için yapmak istiyorum.
Cam kaldırma modülünü ekliyorlar. Ancak mevcut aynanız katlanır aynadan bariz farklı ise ki öyledir , mevcut aynaları çıkartıp , tesisatını butonunu yaptırıp , yeni katlanır ayna takılması gerekir diyorum. Günümüz şartlarında orijinal bir çift katlanır aynanın fiyatını tahmin edemiyorum , sonradan bir çok özelliğin eklenmesi mümkün tabi maliyeti var. Elinizde kalacak manuel aynaları da satarsınız. Ayrıca bu ilana da bakabilirsiniz Ankara Ostimde. https://shbd.io/s/hj8Wr3J9 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi