Hyundai i20 arabama dın 2 navıgatsıyonlu multimedya aldım taktıktım baglantı soketi bırebır aynıydı hıc zorluk cekmeden bagladım hersey cok guzel calişiyor sankı orjınal teyp gıbı ama arka hoparlör den ses gelmıyor orjınal teyıp takınca ses gelıyo ama dın2 takınca sadece onden gelıyor blance ayarına geldım sade one baktım ses var sonra arka blance ayarı yapıp denedım bırde reset cektım ses yok neden olabılır cagresı varmı Taktıgın multimedya teyp bu androıd sıstem
Sadece problem arka kapıdakı hoparlör lerden ses gelıyor bu multimedya takınca Haftaya insallah subwoofer takacam yanı anfı poınner insallah bundada sorun cekmem
Bırde bu multimedya fabrıka ayarları dıye bır yer var cod ıstıyor bır turlu kabul etıremıyor 1234 denedım olmadı 0000 denedım olmadi kıtapcıgındada yazmiyor cın mali bukadarmı olur anlamadım gıttı
teybi yerinden çıkartın, kablo soketini çıkartmayın. teybi çalıştırıp arka hoparlörlere giden kablolara voltaj kontrolü yapın teybin arka hoparlöre giden kanalları bozuk olabilir. eğer bozuksa, amfi takacaksanız amfiden hat çekerek arka hoparlörleri çalıştırısınız