Hyundai i20 2012 model 1,4 dizel 90bg Araç boşta iken dip gaz sanırım 5,000 devire kadar çıkıyor. Dün bişey dikkatimi çekti vitesteyken 4,000 deviri geçmiyor. Şanzıman mı müsaade etmiyor geçmesine? Not: Ankete katılırsanız sevinirim
araç boşken 5bin devire niye çıkarıyorsunuz. gücü 4000e kadar.devir kesici yok.hız kesici vardır. anket ne alaka çözemedim
Hocam biseyi ogrenmeye calisiyorum. Sizde bana soruyorsunuz. Normalde bosta iken 5 bin devire kadar cikabiliyor. Hareket halinde iken niye cikmiyor. Onu ogrenmeye calisiyorum. Anketin alakasi. Insanlarin fikrini ogrenmeye calisiyorum. Konu ile ilgisi olmayabilir.
Hocam hiz limitoru 200 km civarinda onu biliyorum. 195 e kadar cikabilmistim.en son. Devir ile ilgili bir soru sordum. Siz hiz limitoru dediniz. Soruyu yanlis mi yonelttim acaba
okuduğunumu anlamıyorsun. dizelde güç 4000-4300gibi biter. crdi nin nefesi 4300e kadar 4000 sonrası finito ALLOOOOO devir kesici yok arabada.ilk kezmi dizelebiniyorsun.güç bitiyor ve araba duvar oluyor yürümüyor yani. son hız 195km.üzerini çıkmaz zati.yokuşu bulursan belki 200
Herkes tum bilgileri biliyor olsaydi forumun ne amaci kalirdi... herkes 10 yıl dizel kullanmis mi doguyor sanki. Ne sordugumu cok iyi biliyorum zaten yukarda yaziyor ama siz yine baska bisey anlatiyosunuz. Neyse bosverin.
anket ile konu harbiden birbirinden bağımsız anlamsız olmuş. ilerleyen günlerde konunuza katılım olmayınca göreceksiniz ki bu tip konulara katılım pek olmaz. okuyan abi bune yaaa der geçer bilginize.
evet onu bende farkettim ama belli bir süre geçtikten sonra konu düzenlenmiyor. Cenker bey eğer yetkiniz dahilinde ise anketi siler misiniz. Konu başlığındaki notu da siler misiniz. Kimseye de zorla bişey yaptıracak halimiz yok tabiiki sadece bir fikir almak istedim. çok absürt birşey mi sordum gerçekten anlamadım.
düzenlendi. herkesin düşünce yapısı farklı size anlamlı gelen bize gelmeyebilir o yüzden bize anlamlı gelen ise gelmez vsvs