arkadaşlar merhabalar, yakın zamanda almayı düşündüğüm hyundai i20 ile ilgili fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim HYUNDAI İ20 1.2 CVVT JUMP 85 beygir benzinli manuel 2012 model 28.000 kilometre araçlta 700 TL lik hasar kaydı var. sanırım oda bir kaç parça lokal boya Fiyatı : 24.000 TL bu özelliklere bu fiyat uygun mudur ve bu araç için değer mi ?
Alacağınız aracın bende 2013 modeli var (Trafiğe çıkış 9 eylül 2013) , düz yolda hiç sorun yok klimayı da açabilirsiniz , arkayı üçleyip rampaya sardınız mı biraz zorlanıyor , yakıt ekonomisi mükemmel , araç iç hacmi süper sayılır , 2013 şu anda 32.300 TL , ben 31.000 'e almıştım , biraz km.si var ama 24.000 TL de el sıkışabilirseniz iyi olur , ancak kazası ile ilgili kafamda sorun oluştu kazanın boyutu sadece hasarın TL sine bakılarak anlaşılmaz hasarı araç önden yaptıysa , şaside deformasyon varsa .. bilmem işte hasarın nasıl olduğunu iyi öğrenirseniz iyi olur derim.
alacağımız kişi bir iki parça lokal boyası olduğunu söylemiştim. bende plaka sorguladım 700 tl lik bir kazası olduğu görünüyor. almadan tabi ki de servise göstermeden almayacağım.