Merhaba arkadaşlar bugün araç bagaj kapağının dengesiz olduğunu fark ettim sağ ve sol açıklık farkı var neden olmuş olabilir bilmiyorum ama nasıl düzeltebilirim yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla.
Hocam araç sıfırdan bu yana sizdeyse bir kazası da olmamışsa bazı ayar eksikliği olmuş olabilir. Bir kaportacı bu ayarı kolayca yapabilir. Hyundainin kitapçığında , kapı ve diğer yerlerdeki sac açıklıklarının ayarsızlığının garanti kapsamına girmediğini yazdığını hatırlıyorum. Tapatalk kullanarak telefon aracılığıyla gönderildi
Hocam serviste ufak bir ayarla hemen hallederler, bir ugrayin derim. Çünkü zamanla conta o şekilde yerleşirse sorun (çok aşırı birşey olacağını sanmam ama) büyümesin.
Bugün bir kaportacıya uğrayayım halletireyim ilerde başıma iş açmasın ama neden böyle oldu anlamıyorum
Bagajın sol alt köşesinin sürtmesini ve bagajın sol tarafının içe yakın ve aşağı çökük olmasını nasıl düzelttiririm merak ediyorum. Sürtmese iyiydi. Stop alt sacına sürtüyor. Takoz lastiklerini açınca tampona daha az sürter olmuştu.
Kaportacı ya gittim çekiçle vurmak lazım dedi orijinalliği bozulur çekiç izi kalır boş ver böyle kullan dedi acayip yani
Hocam çekiçle ancak menteşeye vurmak isteyebilir oda araya bir ahşap takoz koysa iz yapmaz. Yerinizde olsam bagajı açıp kapağı yarıya kadar kaldırıp , açıklığın fazla olduğu yöne biraz bastırırdım , bir ayar işi ama ustaların işine gelmiyor uğraşmak. Tapatalk kullanarak telefon aracılığıyla gönderildi
Bagaj kapağı normal kapı gibi bir yerine vurarak düzelmez , bir yerlerini göçük yaparsın , ayar menteşe kısmından yapılacak , menteşeleri kontrol et ikisi de simetrik mi , pimlerde falan gözden kaçmış bir şey olabilir. Tapatalk kullanarak telefon aracılığıyla gönderildi
Ben servis konusunda israrliyim, bence sanayi filan hiç ugrasmayip servise götürün, 5dkda hallederler.
Hocam benim i20 nin kitapçığında yazıyor , arabanın kapı, kaput ve bagaj saç açıklıklarının ayarsızlığı garanti kapsamına girmez diyor. Arkadaşın araba da zaten garantidi bitmiş araç durumunda. Tapatalk kullanarak telefon aracılığıyla gönderildi