2015 model i20 aldım sıfır alt üst xenon taktım photon phılıps iyisinden aldım ama sisler iyi gösteriyo ama normal mercekli farlarım hiç göstermiyo çok şikayetçiyim takan var mı baska xenon lütfen yardımcı olun arkadaslar
Ampullerin etrafında koruma yada kapak/ şapka varmıydı. H4 tipi xenon ampullerde olduğu için sorun yapıyor aydınlatmada.
https://www.hyundaiclubtr.com/konu/yazarken-dikkat-etmek.32979/ Üstteki linke ilaveten aynı içeriğe sahip diğer açtığınız konuyu kaldırdım esas konuya aynı şekilde buradan devam edebiliriz
Foruma yeni üye oldum bilmyrm nasl kullanmam gerekiyor hep bu konudan mu dewam edicem baska yeni mesaj yazamıyormuyum ? Xenon sorunumu gösteriyim diye yeni yazdım insallah yol gösteren bi arkadasım olur
Acaba bana yanlış tip ampül mü takıldı ? Olmadı sen ben sanayiye bana xenonları takan arkadsımn yanna gtsek senin xenonlara falan bakıp incelese olur mu ? Habeleşiriz
sanayi işi zenonlardan verim alamazsınız. gerçek zenon istiyorsanız merceği değiştirip d1s d2s zenon merceği takıp buna uygun gerçek zenon ampülü ve ateşleyicisi almanız gerekir. yani farlar üzerinde ciddi bir tadilat yapılması gerekiyor. bunun haricinde diğer takacağınız zenonlar görüntüden ibaret olur ancak.
Mercekleri farlara xenon taktınmı verim alamıyorsun ya orjinal mercekli xenon alacan odaklayarak kırsın ışığı veya çok yüksek lümenli alacan ama oda karşıdakini ziyan ediyor
İ20 xenon taktım son kasa baska takan var mı hiç göstermiyor yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar ???
yukarda niçin göstermediğini yazdık zaten. çakma zenon ampüllerin yerine osram nightbreaker tarzı ampüllerden kullanabilirsiniz.