Merhaba arkadaşlar, Pandizot ayağı plastiği kırıldı.Ne kadar dandik bir parçadır bu anlamadım.Servisi aradım 600 liradan bahsediyor.Plastik kırılıyor ama o bölgenin komple değişmesi gerekiyor. Bu işi daha uygun yolla nasıl çözebilirim ? Aynı problemi yaşayan oldu mu ? Yardımcı olabilir misiniz.Teşekkür ederim.
Melih kardeş geçmiş olsun , hemen foruma sorunumuzu yazınca karşıda bizi cevaplayacak bir eleman bulunmuyor maalesef , beklemekte fayda var , mesele şu ki kırılan yer tam olarak neresi , bir foto eklersen daha iyi fikir yürütürüz , bir de i20 niz makyajlı kasa mı , yeni i20 mi ? Ben şahsen makyajlı kasadaki sorunları çok yakın biliyorum , yeni i20 de sistem nasıl doğrusu incelemedim.
Makyajlı kasa değil hocam. Yeni i20 2015 model.Pandizotun takıldığı plastik ayak var.Resim atmayı bilmiyorum o nedenle gönderemiyorum.
Anladım hocam , bu ayak kısmını plastik aksam olduğu için diyorum , plastik kaynağı vs yaptırmak mümkün değil mi ?
Merhaba çocukların oyuncak vida ve damla sulama hortumlarinin contası ile çözdüm resim ekliyebilirsem daha açıklayıcı olacak
Hocam sağlam olandan tornacıya götürseniz , siyah plastikten aynısını yaparlardı , sizinki biraz basit ve baştan savma olmuş , orijinalden şaşılmamalı. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam sağlamlıkta sorun yoktur eminim ama araç hareket ettikçe esneme olacaktır sonuçta plastik. Benim kastettiğim orijinal sağlam tarafla uyumlu hale getirmekti. Düşen tamponu da çelik tel / cırt kelepçeyle bağlarsın sağlam durur ama orijinal değildir , örneğinde olduğu gibi. Elde olan malzemeyle yapmayı yeterli görüyorsanız sorun yok güle güle kullanın. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi