Merhabalar, uzun zamandır kafamızda almayı düşündüğümüz bir İ20 var, karar veremediğimizden bayiiye gidip fiyat danışma gereksimine felanda girmedik hiç. 2016'ya girdiğimizden beri babamın İ20 alma isteği kuvvetlendi, şu anda 1.4 jump otm. de karar kıldık, 2015 model olarak alacağız indirimli olmasından dolayı, Jump paketi açıkçası ben pek istemedim, Style'da karar kıldırmak istedim ancak malum, fiyatlardan dolayı. Sizlere danışmak istediğim konu ise aracın fiyatında bayiide ne kadar düşüyorlar, Jump'ı 45 bin civarlarına getirebiliyormuyuz, yada en son fiyat olarak ne oluyor fiyatlar Jump ile Style için. Birde biraz daha dişi sıkıp Style mı almalıyız Jumptan memnun kalırmıyız?
Eger butcenuz elveriyorsa kesinlikle style+ almanizi oneririm. Sonra her gecen i20 mi nin kaslarina ve jantlarina bakar durursunuz
Liste fiyatı 48, ellerinde bolca varsa iyi bir pazarlıkla 45'e almanız mümkün. Bir bayiye odaklanmayın, Istanbul bayilerine de fiyat sorun. Stlye alın diyeceğim farlar ve 4 cam elektrikli olmasından dolayı ama bu işin sonu yok olmuşken o da olsun, bu da olsun diye diye kendinizi i30 elite alırken bulabilirsiniz.