Merhabalar. Bu yaz tatili için 2015 model i20 aracımla toplamda 1800 km yol yapmayı düşünüyorum. 4 kişi olacak ve 2 büyük valiz. Aracımın bakımlarını ve her şeyini zamanında yaptıran biriyim, fazla hızı da sevmem maksimum 120 km ama sadece fazla yükte ve yaz sıcağında 1.2 motorun nasıl tepki vereceği konusunda tereddütlerim var. Tecrübesi olan abilerim, kardeşlerim varsa yararlanmak isterim.
Hayırlı yolculuklar hocam , yük ve yolcu tam kapasite sayılır , hocam zorlama , ekranda aracın istediği vitesleri zamanında yükselt , bir de hafifte olsa rampada istediği vitesi ver , yakıt şehirler arası bölünmüş yolda ne yakacak sonucu paylaşırsan sevinirim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok teşekkür ederim hocam sağolun. Yapacağım yolun yarısı otoban yarısı bölünmüş olucak bakalım. Sonuçları tekrardan paylaşırım.
Yapıştır başkan bisey olmaz... 76 model haci murat 124 ile vakti zamaninda (94-95 yillariydi galiba) babamla toros dağlarını tirmandik, yöruk köylerinden geçip sonuna kadar gitmistik. Sen aracina bakiyorsan o seni yariyolda birakmaz...
Hayırlı yolculuklar, bence asıl dikkat edilmesi gereken kendimizden çok başkaları...maalesef araba trafiği artık fazla, acemi çok, sürmeyi bilsin bilmesin arabayı alıp trafiğe çıkma tatile gitme derdinde...
Hocam arkadaş zaten araba gider mi gitmez mi demiyor , nelere dikkat edeyim diyor , daha ekonomik ölçülerde harcayarak arabayı da zorlamadan güvenli seyiri söylüyorum. 1976 yılından Hacı 124 le verdiğiniz örnek günümüz yol , yakıt ve araç özellikleriyle örtüşmüyor , yapıştır tarzı bir tavsiye hiç akılcı değil. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Isınma sorunu yaşamaman için fazla devir çevirtmeyeceksin ha gerektiği yerde rampada vs gerekirse yüksek devire 4000-5000 gibi çıkabilirsin tabiki sabit devirde çıkarsan çok daha güzel olur hatta genelde 5/6 viteste 3000-3500 devir sabit gitmen sorun yaşamanı engeller. İçeriden fan çalıştırırsan radyatör fanlarını da çalışır soğutmaya katkısı olur . Cam açık gitmektense klima açık git daha iyi (cam açıkken olan rüzgar direncinden kurtulmuş olursun) . Aşırı soğutma yapmamalısın. 18 °C değilde ayarı. 22 °C olsun. Gözün arada harerete gitmeli , arada mola verdiğinde aracı kapatmalısın . 10-15 dk bekle gez dolaş bacakların açılsın. Abdestte alabilirsin soğuk su dinlendirir vücudunu . Ben yoktumda babam 1.4 Erayı 2006 model . Lambalardan kalkışta zorlamış deviri sona dayamış radyatör alt tapasından kaçak yapmıştı . Devirdaim deyip geçmeyin... Antifiriz eskiyse kesinlikle değiştir . 2 senelik antfirizin soğutmaya yararı azalmıştır. Yağın eskiyse km dolmamış olsa bile 1 senedir çalışan yağı değiştir. Yakıtı bilindik yerlerden al. Ucuz gördüklerinden mecbure kalmadıkça alma . Lpg varsa opetteki güzeldir.
Diğer kullanıcıların dediklerine ek olarak mutlaka lastik basınçlarının üretici firmanın önerdiği basınca getirmeyi unutmayalım. Yakın zamanda lastik basınçlarının fren mesafesine olan etkisi ile ilgili bir video yayınlandı izlemenizi tavsiye ederim.
Daha geçen hafta admire ile 1000km tatil yolundan geldim.1000 km de gidişi vardı tabi.Bakımları yapıldığı sürece sizi üzmez hyundai.2005 modeli böyleyse,2015 olanı hiç düşündürmez sanırım.Şimdiden iyi yolculuklar...
Hocam o arabayla 100.000 km yol yaptim tecrubelerime dayanarak soyluyorum 140 gecmeden istedigin heryere tek marş gidebilirsin kontak kapatmadan 1000km yol cok yaptim. 180-190 gidildiginde yag yakmasi oluyor onun disinda sıkın yasamazsiniz