Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai i20 1.1 Crdi

'İ20 Forum - Club' forumunda UberJager tarafından 19 Mart 2015 tarihinde açılan konu

1. UberJager

UberJager Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    Ali Darbaz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yeni hyundai modelinin 1,1 litre crdi bir motoru var. Fakat Türkiyede satılmamakta. Aynı motorun i10 versiyonuda onuda satışı Türkiyede yapılmıyor. 1300 altı MTV avantajı olmasına rağmen bu arabalar Turkiye'de kullanılmıyor. Bu araba Türkiye'de üretiliyor.

"Hyundai i20 1.1 CRDi 75 hp, Dizel motoru ve Manuel şanzımanı ile sınıfında başarı arayan bir modeldir. Aracın 1120 cc hacimli motoru, 4000 d/d’de 75 hp güç üretirken, 1750-2500 d/d’de 180 Nm olan maksimum torkunu vermektedir. Motorun gücü tekerleklere 6 kademeli Manuel şanzıman ve önden ile iletilmektedir. Durağan halden 100km/s hıza 16 sn’de ivmelenen aracın maksimum hızı ise 159 km/s’dir. Şehir içinde 100 km’lik bir kullanımda yaklaşık 3,5 litre yakıta ihtiyaç duyan araç aynı mesafeyi şehir dışında 90km/s sabit hız ile kat ettiğinde 3,1 litre yakıt tüketmektedir. Bu değerlere göre aracın ortalama yakıt tüketimi 100 km boyunca yaklaşık 3,3 litre olarak gerçekleşirken bu sürede aracın CO2 salınımı 86 gr olmaktadır. Boş ağırlığı 1143 kg olan Hyundai i20 1.1 CRDi 75 hp, 1680 kg’lık maksimum ağırlığıyla 537 kg’lık yükleme kapasitesi sunmaktadır. Aracın 50 litrelik yakıt deposu hacmi ise kendisine 1515 km’lik bir menzil sağlamaktadır"

2. onursumer

onursumer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,202
    Ad Soyad:
    Onur Sümer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD
    keşke satılsa i20 değilde ozellikle i10 da

ben 2 senedir iş için aldığım kia picanto kullanıyorum 1.1 crdi aynı motor 75hp inanılmaz memnunum satmayı hiç düşünmüyorum toplar toplar binerim yani o derece :)

aşağı yukarı yakıt tuketimi komple şehir içi 100tl 420km civarı trafiksiz sakin kullanımda 19krs falan yakıyor

Köksal bunu beğendi.
  3. muhendus

muhendus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,209
    Ad Soyad:
    Safak Y.
    Yaşadığınız Şehir:
    ALMANYA
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Finlandiya'da satılıyordu bunlardan, eski kasası da dahil. Gayet makuldü fiyat olarak ama ülkenin kuzeyindekiler soğuklardan dolayı fazla dizel araç tercih etmiyordu o ayrı :D Helsinki'de Turku'da gördüm 1.1 CRDi leri

Düzeltme: Şimdi kontrol ettim de Finlandiya'da yeni kasa i20'ler satışa sunulmamış :D Eskileri bitirip öyle mi satışa başlayacaklar artık bilemedim :D

4. UberJager

UberJager Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    Ali Darbaz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    bu motor kiada varsa kia arabalarına yöneliyim.

5. UberJager

UberJager Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    Ali Darbaz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Millet benzin dizel fiyatları ile gerilmiş, ortalık 1,3 multijet dandik albelar kaynıyor. 90 beygirlik şişme kaporta linea modelleri 5 vitesli düşük oranlı vitesleri ile 110 km hızada 3000 devir cevirerek ilerlerken, hyundai elinin altında 6 ileri vitesli böyle bir bebek var iken niye piyasaya sunmuyor. Son derece sacma.

Ben 100 km de 3 lt yakan araba arıyorum , bizde varmış ama gavurlar biniyor. zoruma gidiyor.

canhakan bunu beğendi.
  6. onursumer

onursumer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,202
    Ad Soyad:
    Onur Sümer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD

kiada sıfır bulman zor artık onlarda getirmiyor diye biliyorum

7. UberJager

UberJager Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    Ali Darbaz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu 1,1 crdi i2o araca 4 ileri tork konverterli şanzımanı bağlıyacaksın. Kalın kanatcıklı ve ağır tork converteri bağlıyacaksın. İsterse 20 saniyede 100 km hızlansın.

Bir zamanlar opel corsa eco vardı. Ekonomik kriz arabası.

Bizimde Ötv arabamız 5 kişilik ailelerin otomatik istanbul arabası. Otomatik Hyundai 1.1 CRDİ i20

Bu Sayfayı Paylaş