Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai I10 Ufak Dokunuşlar

'Aracın İç Modifiyesi' forumunda kutsayulu tarafından 28 Mayıs 2023 tarihinde açılan konu

1. kutsayulu

kutsayulu Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    167
    Ad Soyad:
    Kutsay ulu
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    Arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce aldığım 2014 model style aracıma yaptığım ve devamında yapmak istediğim şeyleri sizlerle paylaşmak istedim.
    İlk olarak direksiyona tam uyumlu kılıf alıp diktim. Sportif görüntü için yanları delikli deri seçtim.
    Sonrasında internetten 70 tlye cam filmi aldım zindan gibi en koyusunu aldım malum yaz ayları sıcak geçiyor Ege’de onları çektim.
    Bagajda aydınlatma olmadığı için geceleri çok zorlanıyordum bende tavan aydınlatmasından basit bir elektrik kablosu ile hat çekip bagaja led taktım. Gayet de iyi oldu açıkçası. Bagaj led olunca iç tavan aydınlatmasını ve torpido aydınlatmasını da led yaptım araç da beyaz olunca hoş oldu açıkçası. Led furyasına bir kere başlayınca duramıyorsunuz bunu fark ettim ve ön gündüz ampüllerini ve arka geri vites lambalarını da led yaptım. Bu LED’lerde maliyet olarak sanırım 200 tlye çıktı bana toplamda.
    Ayak aydınlatması yapmamak için kendimi çok durdurmaya çalışsam da ne kadar kötü olabilir ki deyip onu sa eklemiş bulundum. Zaten tavandan hat aldığım için onlara ek çıkarmam çok kolay oldu ve maliyeti 25 tlye geldi bana.
    İp neonları da iç aydınlatmanın mavi olması nedeniyle çok apaçi işi olmayacak şekilde kapıya ambiyans aydınlatması olarak 70 tlye alıp yaptım. Elektriği cam düğmelerinden aldım.
    Son olarak araca internetten aldığım seramik kaplamayı çektim ve cama da yağmur kaydırıcı yaptım. İçime sinen ve toplamda bana 1000 tlye bile çıkmayan bir serüven oldu. Sadece cam filmi için benden 2500 tl isteyenleri düşününce bence gayet makul bir şekilde tatlı duracak işlemler yaptığımı düşünüyor, görüşlerinize sunuyorum.

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  2. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,243
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Hayırlı olsun , emeğinize sağlık , güle güle kullanın. Ben de 2013 i20 me elimden geleni yaptım ama öyle ip neon , ayak aydınlatmaya falan girmedim , bağaja led şerit , tavan aydınlatmasını beyaz led , parklar beyaz led ve kısa ve uzunlar beyaz osram şimdilik aydınlatmalar bunlar. Diğer marşpiyel , bağaj üstü spoiler ve tüm krom uygulamalarını zaten yapmıştım. Extradan external TPMS , cms 1059 silver jantlar , bijonlara piano black kapaklar. Orijinale ek ön lip.

Tapatalk kullanarak telefon aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme: 28 Mayıs 2023
    kutsayulu bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş