Merhaba İnternetten bir sürü yazı okudum. Bu nedenle, anadolu yakasında Lpgli i10 için usta bulmak çok zor olduğunu gördüm. El kitabında BRC servislerine gidin diyor. Brc gidincede, biz buna bağlanamıyoruz diyorlar. Parçasıda bulunmuyormuş. Şimdi lpg de ateşleme sorunum var. Ben bu arabayı nerde yaptıracağım. Servis BRC - BRC servise yönlendiriyor. Aracımı Yaptıracak anadolu yakasında bir BRC servisi yokmu. Mühtemelen motora tesisattan yeterli basıncta gaz gelmiyor. Bagajdaki Multivaften şüpheleniyorum. Bir diğer endişem ise aldığım gaz. Son kez Opet aygaz ile depomu fulledim. Bir daha arabayı full depo lpg kullanamadım. Lütfen beni BRC olup olmadığı fark etmez, en iyi LPG ustasına yönlendirebilirmisiniz. Bu lpg konusunda çok cahilim. son 10 günde ciddi para harcadım. Ne param nede sabrım kaldı. En son olmadı Hyundai kozyatağı önünde pankart acıp arabayı bırakacağım...
size konu ile ilgili özelden mesaj yolladım fehmi bey arkadaşlar size yardımcı olaraklardır, brc yetkili servisidir.
Araca servise ,verdik, sorunu yerinde gördük. Önce aracın yazılımı güncellemesi gelmiş. Onu yüklemesi gerçekleştirildi. Tekleme ve lpg çıkma olayı yerinden tespit edildi. Araca komple yeni rail ve lpg enjektör sistemi siparişi geçildi. Ayrıca her duruma karşın ateşleme bobini talep edildi. Bakalım ne olacak. Ben aracı benzinde kullanıyorum.
Arabam, lpg enjektör değişimi ile hayata döndü, Allahtan garanti kapsamında yapıldı. Tanesi 375 tl olan 3 enjektöre ödeme yapacak gücüm yoktu. Katkılı otogazdan uzak duracağım.
Nasıl tanesi 375 lira ya.lpg sisteminin topu kaç lira ki Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi