merhaba arkadaşlar hyundai i1o aracımıza park sensörü ve arka park görüntü kamerası taktıramk istiyoruz birinci planda arka park görüntü kamerası var ancak ben plakanın üstünde güzel olur diye düşünüyorm cank tamponu deldirmek istemiyorum bunun başka çaresi varmıdır birde park sensörü taktıran varsa fooraflarını atabilrilermi?? yada kamera plakalığa monte edilebilrimi?? birde şöyle bişi söz konusu diyelimki kamera aldık montajını falan yatık diyelim piranha marka navi cihazım var şimdi diyelimki cihaz kapalı ben vitesi geriye aldığımda cihaz kendiliğiden açılabilirmi yoksa biz illa ichazın tuşuna basıp mı açıcaz... bunlar hakkında bilgisi olan varsa evinirim birde bu park sensörlerinin cyclone falan türkçe konuşan varmış bunlar nasıl konu btün yorumlara açıktır teşekkürler.... yani konu herkese açıktır
plakalığın oraya takılan kameralar mevcut cihazınızda kamera devreye girdiğinde otomatik açılan bir sistem varsa geri vitese taktığınızda da otomatik olarak açılır. park sensörü tercihi size kalmış. şahsen ben araçta geri vites kamerası olduğu için park sensörüne ihtiyaç duymuyorum.
mursel moderatörün öncelikle cevap için teşekkürler... peki her açıyı gösteriyomu kamera acaba?? birde şöyle bir sorun var hırsızlık geri hyundai i10 da plakanın oldugu kısım içe dopru eğimki oldugu için fazla görüneceğini sanmıyorum ayrıca navigasyonda anlamadınız problemi galiba navigasyon diyelimki hiç açık dğeil (açık olunca zaten geri vitese alınca otomatik geçmesi lazkkm kendisi) cihaz açılırmıyoksa biz illa tuşa basıp açıcaz mı??? ayrca navigasyonla ilgili bir sorununuz olursa bana yazmanız yeterli
hyundai i10 park sensörü takan arkadaşlar foto koyabilirlermi acaba?? bide hangi marka model?? teşekkürler... cevaplarınız bekliyorum...
büyük ihtimalle cihazın açık olması gerekir. ben araca double din teyp taktım teybin özelliğinden olsa gerek kapalı olsa bile geri vitese takınca otomatik olarak açılıyor. tampona takınca direk olarak gözükür. plakalık tampona nazaran daha az görünür. birde iç kısma camın içine takılanlar var ama onlar ne kadar arkayı gösterir bilemem açıkçası denemek lazım. benim plakalığa taktığım arka tarafı komple gösteriyor geri görüş kameraları zaten geniş açılıdır. ben yaklaşık 10 cm kalana kadar çok rahat yaklaşabiliyorum. isterseniz aşağıdaki linkten benim araçtaki geri görüş kamerasına ve double teypteki görüntüsüne bakabilirsiniz. ben kamerayı orta kısma monte ettim bu kameraların birde plakalık ışıklarına takılan tipleri var. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=19759&PN=4
teşekkürler cevap için birde şunu sorim mesela kamerada şöyle bi srun varmı siz kameraya bakarak park ettğinzde ekranda sağ gösteriyo ama sola kıvırmanız gerek off anlatamadım neyse anladnız yani mesela msnden biriyle webcam la görüşürken ekranda sizin sağ tarafınızda bişi vardır ve sizde doğal olarak sağ elinizi kaldırırsınız ama oysaki sol tarafınızdadır bunun gibi bi sorun varmı????????*? umarım anlamıştırsınız tekrara teşekkürler... birde şu dijital tv yayın anteni hakkına bilginiz vamrı bende harici piranha leopjn navi cihazı var cama monte edilenlerden ona bağlamayı düşünüyorum ama olurmuki acaba???