[/IMG] Detaylı video ve Fotoğraflar linkte paylaşılmıştır . Sonuç Genesisteki muazzam başarı i10 da da olmalıydı bu Hyundai'ye yakışmadı , tamam kötü de değil ama daha iyisini yapabileceklerini artık biliyoruz .. Hyundai i10 | Euro NCAP - For safer cars crash test safety rating
Arka yolcu kafalıkları ve ön yolcu diz deformasyonu sebebiyle 4 yıldız almış sanırım. Açıklamasından anladığım kadarıyla. Tabiki kötü bir sonuç değil ama Hyundai markasına 5 Yıldız yakışır.
Bu testi'de EuroNCap yaptı. Demek ki parayı veren düdüğü çalar. Kesinlikle bağımsız değil, bunu daha önce bir çok testte gösterdiler zaten.
Yan perde hava yastığı? YOK. Yandan çarpmada kafa yastıkla beraber dışarı çıkıyor ama ne hikmetse 5 yıldız
İ10 da bu kadar deformasyon olmuyo abi. Çoğu yeri plastik bir aracın 5 yıldızla geçmesi enteresan doğrusu. Şike var galiba
5 yıldız 4 yıldız almış almamış bunlar tırişka şeyler ölüm geldimi gelir bundan kaçış yok isterse 100 yıldız alsın 10 hava yastığı olsun...geçen bu olaylarla ilgili bir konu paylaşmıştım. görmüşsünüzdür.
IIHS testlerini ben daha başarılı buluyorum , i10 için esp test videosu da yok neden koymadılar acaba ?
4 yıldız diyince bende sandım kapı direği felan yamulmuştur diye.. ama gördüğüm o ki hakkını yemişler arabanın