Merhabalar , aracım hyundai i10 1.2 d-cvvt elite 2017 model. 85bin Km'de. Bugün sabah arabayı çalıştırdığımda direksiyon hareket etmiyordu. Direksiyon kilitlendi zannettim ama direksiyon arıza lambası yaktı. Bu modeller elektrikli direksiyon sistemi varmış. Eps devre dışı sanayiye getirdim . Direksiyon kutusunu söküp şehir dışına yollayacaklarını söylediler . Duruma göre çıkma bulunabilirse temiz çıkma yoksa sıfır değiştirileceği söylendi.40-80 bin TL arası bir fiyat söyleniyor. Sorun başka bir yerde olabilir mi , araç obp felan bağlandı mı bilmiyorum. Değerli görüşlerinizi bekliyorum.
Sene 2006 Erada elektrikli direksiyonla üretildi . Bir müddetten sonra hidrolik sisteme geri dönüş yapıldı. Bizde böyle bir sorunu yaşamıştık o zaman garantiden değişimi sağlanmıştı. Elektrik kesintisi yoksa araçta direksiyon kilitlenmemesi gereklidir. Eğer elektrik var ( arıza ışığı yakmış )ve kilitleniyorsa tamiriyle falan uğraşılmamalı bence sıfırı yetkili servisten fatura ile alınmalı . Allah korusun yolda giderken direksiyon kilitlese ve kaza yapsanız direksiyonda yapılan işlem yüzünden olduğunu kanıtlamanız mümkün olmayabilir . Elektrikli direksiyona yapılacak işlem için fatura ve iş emri yoksa ben yaptırtmam. Ben olsam elektrikli direksiyon arızası için servisten başka bir yere gitmem. Serviste sorumluluk almamak için fabrikadan geldiği gibi montajını yapar. Başka nereden yapar ? Aracın hızı ve esp sensörlerinden gelen veri eksikliği yüzünden kilitler mi bilemiyorum.