Bundan yaklaşık 15 - 20 gün önce Adana Ertuğrul plazadan yeni i10 1.2 otomatik aldık.Daha çok Adana trafiğinde kullanacağımız için otomatik tercih ettik.Bu kısa kullanım süresi içinde araçla ilgili sizlere bilgi vermek istiyorum. *Araç dışarıdan görüntü olarak çok şeker ve gerçekten ilgi çekici ve biz aile olarak bu özelliğini çok sevdik. *Gündüz ledleri çok yakışmış. *iç mekanı oldukça ferah.Hiç tahmin edemeyeceğiniz kadar geniş. *ön cam görüş oldukça geniş. -Arka cam görüş açısı gayet yeterli. *Ön kokpit dizaynı güzel. *koltuklar sert ama sırt ağrısı yapmıyor. *İçerideki çift renkli kokpit ve döşeme çok hoş durmuş. *Bagaj kapasitesi A sınıfı için yeterli (255) -Lastikler Continental ve gayet iyi. *Çelik jantların yapısı ayrı bir hava katmış *Otomatik vites geçişlerini hissetmiyorsunuz. *çok sessiz ve yalıtımı iyi denebilir. *Direksiyonu oldukça yumuşak ve tek parmağınızla çevirebilecek kadar manevra kabiliyeti var. Biz şehir içinde arabayı işe gidip geirken eşim kullanıyor ortalama yakıt tüketimi klima açık haldeyken 7.5 , Şehir dışında karataşa gittik ortalama 4.5 ile 5.0 arasında ki araba daha yeni ve zamnla daha da düşecektir. *Arabanın gaz tepkimesi çok iyi .özellikle sürerken ayağınızı gaza fazla yüklememeniz gerekir.araba altınızdan kaçacakmış gibi geliyor. *Fren ve amartisör sistemini çok beğendim.ESP olması güven veriyor. *Ses sistemi vasat yani idare eder ve daha iyi olabilirmiş. *Bluetoot olmasını isterdim. *Tamammen şeir içi kullanıma odaklı bir araba. *İstiyorsanız manuelde kullanabiliyorsunuz.Ben denedim gayet seri. *gece iç aydınlatma ve göstergeler göz alıcı ve güzel mavi aydınlatmalar ve ledler var. *Bol miktarda eşya koyacak göz bulunması çok iyi düşünülmüş. *Stepne yok ve onun yerine lastik tamir kiti var. AVRUPADAKİ VERSİYONUNDA 6 HAVA YASTIĞI , START STOP ÖZELLİĞİ, ANAHTARSIZ ÇALIŞTIRMA VE CAMA TAVAN ÖZELLİKLERİ KONMUŞ AMA TÜKİYEDEKİ TÜKETİCİ KİTLESİNE UYGUN SATIŞ STRATEJİSİ GEREĞİ BURADA SATILMIYOR.KEŞKE GETİRSELERDİ. ***ÖZET OLARAK ARABAMDAN GAYET MEMNUNUM İNŞALLAH UZUN YILLAR KAZASIZ BELASIZ BİNMEK NASİP OLUR.İNŞALLAH DAHA İYİLERİ SİZLERE NASİP OLUR.