Merhaba arkadaşlar yeni almış olduğumuz getzimize jant arıyoruz fakat 2.el bulamadgmz icin sıfıra yöneldik iki tane kafamıza yattı sizinde düsüncelerinizi bekliyoruz veya 2.el konsnda jant lastik olarak yardımcı olacak arkadas varsa sevinirrz jantlar 15 inc sıfır birde çıkma lastik bulduk bunlara uygun mıcheln ikisi toplam 950 ye mal oluyor sizce uygun mudur?
bence uygun dıgıll zaten ortalama jant lastık fıyatları 1200 tl bence 150 tl ıcın çıkma lastık almaya deymez kardesım
teşekkür ederim vossenler harika ama burada pek olmadıgı icin sipariş verip getirtmek gerek Haklısınız lastik konusunda riske girmeyip sıfır alsak daha iyi olabilir Spoonlarda güzeelmiş
Siyah, jantta kendini göstermeyen renktir. Siyah önermem. Ofseti fazla olan jantlar ıslak, çamurlu zeminde aracın gövdesini aşırı biçimde kirletir, bilginize. Alacağınız jantın çin malı olmamasına dikkat edin, zaman içeresinde sizi üzebilir.
kesınlıkle sıyah jant a katılıyorum ozelllıkle koyu araçlarda çok aracı boğuyo bende alırken beyenerek aldım ama sıkılıyorum kesınlıkle sıyah tavsıye etmem beyaz ve subaru jant sarısı tercıhımdır . bence getz e spooon çok yakısır
Barış kardeşim, arka tarafdaki TYPE3 jantmı ? Baya güzel TYPE3 metal hafifde ofsetli olanları tavsiye ederim 600civarıdır... Kormetal marka olanı tavsiye ederim %100 yerli ve kaynaksız hafif jantlar... Lastik ise Michelinin yan sanayisi BF GOODRİCH veya starmaxx gibi pek ucuz olmayan sıfır astik seti 500 TL gibiye en fazla taktırabiirsin zaten... Toplamda 1000-1100 eder... En kötü sıfır astik iyi bir çıkma lastikden daha iyidir... Bu sözü bana forum öğretti bende gittim çıkma parasına sıfır lastik alldım bir ay evvel....
Merhaba arkadaşlar 2008 getz vgt aracımdaki jant lastik ebatı suan185/65/14. Ben 205/45/16 takmak istedim. Gittiğim yer bana aracı yorar en fazla 15 tak dedi. Peki şöyle yapsam. Arkalara 205/45/16 ve hafif kamber.. Önlerede 195/50/15 jant taksam sizce nasıl olur??? Sonuçta araba önden çekişli ve önler 15 jant olucak.. Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar... iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
haklısın erkan abi katılıyorum açık renkli jantlar daha iyi gideebilir bende siyah istemiyorum nasıl duruyor die baktık pek model seçenegide olmadıgından aynen aga modelini bilmiyorum ama kormetal jantlar mantıklı dedikleriniz ikinci el lastik sıkıntılı bakalm daha araştırıyorum olmadı 14 inc takayım diyorum ama oda ufak durcak sanki
Maddi açıdan sıkıntı yoksa, deneme yanılma ile uygun olanı bulunabilir. Getzin zaten süspansiyonu sert, dizel olmasından dolayı ön kısım daha ağır olduğundan maksimum 15 inc seçeneği uygun olacaktır. Antalya yolları nasıl malumatım yok ama belirttiğim ölçülerin üsttü muammalı olabilir.
Tam olarak markasını hatırlamıyorum Aksaray'da gezmedik jantcı bırakmadım aklımda hep 5 ya da 6 kol vardı denedm hoşuma gitti RC yazıyor marka olarak ama Advanti olması lazım 650TL'ye aldım 15" Lastiklerle 1275 'e geldi (195/50/15) beğenen biri çıktı sonunda teşekkürler.. Bugünde 5cm lik maxtrac yaylarımıda taktım çöktü araba 1-2 hafta sonra tamamen rayına girer ozaman ayrıntılı fotoğraflar paylaşıcam