arkadaşlar merhaba hyundai getz vgt 1.5 2006 model aracıma yaklaşık 2 ay önce durur vaziyette iken motor çarptı . ön tampon ve radyatörü değiştirdim. 3 gün önce marşa bastığımda araba çalışmadı takviye yaptıktan sonra aracım çalıştı ve o gün park ettikten sonra akü 5 saat içinde tekrar boşaldı . elektikçiye götürdüğümde aküde sıkıntı var dedi fakat aküm yeni bosch marka kuru akü ve kutup başını söktüğümde tekrar çalıştıracağım zaman taktığımda aracım çalışıyor . yanlız sunu fark ettim aracımın kontağı kapalıyken camları , silecekleri , çalıştırabiliyorum daha önce kontağı kapatır kapatmaz camlar duruyordu şimdi ise sürekli elektirk geliyor . acil yardım ve öneri verrsenz sevinirim . şimdeden teşekkürler
Benim araçta kontağı kapattıktan belli bir süreye kadar (anahtar takılı olmasa bile) camları kapatabiliyorum tabi hemen akabinde oluyor röle atana kadar.Sizin olayda da ya röle arıza verdi sürekli açık kalıyor yada şase yapan bir yer var siz kontaktan anahtarı çıkartıp aküden doğru kaçak testi yapın eğer anahtar takılı değilken kaçak varsa akünün bitmesi normal aklıma gelen bu şekilde Sent from my iPad using Tapatalk
Kontak kapattıktan sonra 30 sn. daha akım taşınır sonra röle devreden elektriği çıkarır kitapçıkta da yazar! Ölçü aletin ve yabancı dilin varsa youtubta kaçak tespit yöntemleri var, olmadı işini iyi bilen yapan oto elektrikçisine git.
Akuden kontak hattina elektrik verilmis gibi. Radyator faninin baglantilarini ve rolesini kontrol edin bence. Mobilden gonderildi.