Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai Getz Elektrik Kaçağı Yardım....

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda Hyundai7441 tarafından 21 Ekim 2016 tarihinde açılan konu

1. Hyundai7441

Hyundai7441 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Serdar yeniay
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    arkadaşlar merhaba hyundai getz vgt 1.5 2006 model aracıma yaklaşık 2 ay önce durur vaziyette iken motor çarptı . ön tampon ve radyatörü değiştirdim. 3 gün önce marşa bastığımda araba çalışmadı takviye yaptıktan sonra aracım çalıştı ve o gün park ettikten sonra akü 5 saat içinde tekrar boşaldı . elektikçiye götürdüğümde aküde sıkıntı var dedi fakat aküm yeni bosch marka kuru akü ve kutup başını söktüğümde tekrar çalıştıracağım zaman taktığımda aracım çalışıyor . yanlız sunu fark ettim aracımın kontağı kapalıyken camları , silecekleri , çalıştırabiliyorum :) daha önce kontağı kapatır kapatmaz camlar duruyordu şimdi ise sürekli elektirk geliyor . acil yardım ve öneri verrsenz sevinirim . şimdeden teşekkürler

2. D@rk34

D@rk34 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,260
    Ad Soyad:
    Tansu Tansu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Benim araçta kontağı kapattıktan belli bir süreye kadar (anahtar takılı olmasa bile) camları kapatabiliyorum tabi hemen akabinde oluyor röle atana kadar.Sizin olayda da ya röle arıza verdi sürekli açık kalıyor yada şase yapan bir yer var siz kontaktan anahtarı çıkartıp aküden doğru kaçak testi yapın eğer anahtar takılı değilken kaçak varsa akünün bitmesi normal aklıma gelen bu şekilde

Sent from my iPad using Tapatalk

3. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Kontak kapattıktan sonra 30 sn. daha akım taşınır sonra röle devreden elektriği çıkarır kitapçıkta da yazar! Ölçü aletin ve yabancı dilin varsa youtubta kaçak tespit yöntemleri var, olmadı işini iyi bilen yapan oto elektrikçisine git.

4. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,971
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Akuden kontak hattina elektrik verilmis gibi. Radyator faninin baglantilarini ve rolesini kontrol edin bence.

Mobilden gonderildi.

Bu Sayfayı Paylaş