Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai Getz Crdi Vgt Triger Yardım

'Genel Sorunlar Ve Çözümleri' forumunda berktoprak tarafından 12 Ağustos 2015 tarihinde açılan konu

1. berktoprak

berktoprak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    alturk berk
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Bir çok forum sitesinde konuyla alakalı araştırma sonucu net bilgiye ulaşamadım. Arkadaşlar 2010 model 105 binde , getz vgt 1.5 aldım 1 haftadır araştırıyorum forumlarda anladıgım kadarıyla VGT modelinde trigeri zincir diye söylendi bu zincir kaç bin gidiyor ne kadar dayanıyor ayrıca fiyat bakımından kimileri 2000 tl civarında masraf gidiyor diye yazmış, varmı bunun aslı astarı bilen arkadaşlar açıklık getirebilirmi. böyle bir durum varsa bu aracı derhal satacam. yardım lütfen.

2. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
  3. A.L.P.E.R

A.L.P.E.R Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    374
    Ad Soyad:
    Alper ERDOĞAN
    Yaşadığınız Şehir:
    25-ERZURUM
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Zincirler genelde 120 bin gidiyor ancak 150 hatta 200 bin de ses çıkarmaya başlıyort kullanıma göre değişiyor
    2000 lira çok çok yüksek servisler zincir, kasnak gergisi,v kayışı, devirdaim pompası, 4 adet rulman, yağ,yağ filtresi bunları değiştirirse en fazla 1000 lira der ama genelde 800 civarı tutuyor ki bu serviste dışarı hepsi 450 liraya tamam 2 bin lira ne için

Sizin sorun varmı ki trigerde km de yüksek değil ?

4. berktoprak

berktoprak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    alturk berk
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Hocam benimki sadece araştırma çok şükür şuanda zincir durumuyla ilgili bir sorun yok. Hani olaki bir durumda trigerin değişimi zorunlu bir hal alırsa süprizle karşılaşmak istemiyorum. belirtttiginiz rakam 1000tl bile çok fazla değilmi hocam. ben ilkdefa araba aldım genelde motosiklet kulllandıgımdan bir motosikletin motor kullanım ömrü genelde 100.000 lerde sonlanıyor. onun biraz endişesi. ilginiz için teşekkürler sağolun.

5. karabocek23

karabocek23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    ENGİN SAĞIROĞLU
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    @berktoprak bendede vgt era var ve forumun accent era bölümünde 90 binden 90 bine değiştirilmesi gerektiğini ama ses yapmadığı sürece herhangi bir sıkıntının olmayacağını yazmış arkadaşlarımız. Bursa triger seti ile ilgili aldığım fiyat işçilik dahil 800-850tl arası denildi.

Bu Sayfayı Paylaş