19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

HYUNDAİ GETZ 1.5 DİZEL VGT HY KLM YOL BİLGİSAYARI

'Sohbet' forumunda ozcccan tarafından 10 Kasım 2011 tarihinde açılan konu

1. ozcccan

ozcccan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Değerli arkadaşlar merhabalar. Aracım 2006 model Hyundai Getz 1.5 DİZEL VGT HY KLM... 57.100 km de. Benim sorunum yol bilgisayarında ortalama tüketim zaman zaman değişiyor. 6.2, 6.8, 7.4 ve en son şu an 8.3 gösteriyor. 8.3 demek 100 km de 8.3 litre yakıt tüketimi anlamına gelmiyor mu? Kitapçıktaki açıklamada "3. Ortalama Tüketim: en son veri sıfırlama sonrası ortalama yakıt tüketimini gösterir. Ekranda, 50 metre mesafenin üzerinde ve 10 saniye sonra, her 10 saniye başına ortalama tüketimi gösterir" şeklinde bir açıklama var. En son veri sıfırlama sonrası diyor. İşte bu noktada şunu öğrenmek istiyorum. Yakıt ikmalinde km'yi sıfırladığımız gibi ortalama tüketimi de sıfırlayabiliyor muyuz? Yoksa buna müdahale edemiyor muyuz? Sıfırlayabiliyorsak bunu nasıl yapıyoruz? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler... Saygılar...

Düzenleyen : ozcccan

2. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sıfırlayabilirsiniz ortalamayı. Zaten belli bir litrenin üzerinde yakıt aldığınızda otomatik sıfırlıyor kendisi. KM sıfırlama yaptığınız gibi sıfırlayabilirsiniz. Yol bilgisayarında yakıt ortalamasını açın, sıfırlama tuşuna basın :)

3. ozcccan

ozcccan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çok teşekkür ederim... saygılar

4. Rasim operator

Rasim operator Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Rasim colak
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Merhaba kardeşim bende de hundai getz cadri start 1.5 VGT var fakat bende yol bilgisayari yok yazılım attirabilir miyim bilgin varmi acaba.

Bu Sayfayı Paylaş