Selamlar Herkese, Hyundai Getz 1.5 Crdi Aracıma Aksesuar Önerilerinizi Bekliyorum.. Araçta cam filmi var ama çok kötü yapılmış yapan kişinin kirpiği beni uyuz ediyor düzgün bir film yaptırıcam yakın zamanda yaptıran varsa ön cam hariç komple kaça mal olur ve önerilerinizi bekliyorum.. Ayrıca aracımda ön tampon arka tampon spoileri boyatıcam bunun için bugun 1000 TL fiyat çektiler yaptırmalımıyım bana çok geldi biraz
Çok bir aksesuar yok ama ben arka cama film çektirip, geri vites ve sinyalleri siyah folyo ile kaplayıp alt tarafa da difüzör taktırdım aldığımda da ledli spoiler vardı bence güzek görünüyor, geçenlerde de arka plaka lambalarım patlamıştı onları beyaz ledli plaka lambasıyla değiştirdim daha güzel görünüyor. Aksesuar değil ama aracın ölçülerine göre paspas almıştım kullanımı ve temizliği çok rahat özellikle yağmurlu ve karşı günlerde aracın döşemesini koruyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Araç güzel gözüküyor Allah kaza bela vermesin difüzör bende yaptırayım bari hoşuma gitti bugün bi talihsizlik yaşadım malum sokağa çıkma kısıtlaması var arabayla otoparkta oyalanırken yeni aldığım radyo anteni takmak için orijinal üstündeki uzun anteni sökmeye çalıştım. sökülmedi metal yeri kırıldı şimdi dizisini yeni alcam durduk yerde gitti )
merhaba , modifiye işi göreceli bir kavram. pert olmuş bir getz projemiz var linkini aşağıya bırakıyorum , inceleyebilirsiniz.. https://www.hyundaiclubtr.com/konu/tr-hyundai-getz-revolution.44342/
Teşekkürler. Rizline 3D Havuz Paspas almıştım 2 yılı aşkın süredir kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi