Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

hyundai getz 1.5 crdı 2008 direksiyon

'Getz Forum - Club' forumunda camouflage tarafından 31 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

1. camouflage

camouflage Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arabamın direksiyonu bana göre çok ağır.. park ederken bazen dıreksıyon kıtlenıyor servıse göturdum ve dedıler ki bu modellerde dıreksıyon elektrıklı oldugu ıcın oluyormuş. birşey anlamadım br bilende elektrıklı dıreksıyonda amperlerın eşitlenmesi lazımmış dediler. getzlerde bu sorunu yaşayan var mı

2. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Benim Getz aracımda 195/50/15 ebatlarında lastik var, direksiyonu rahatlıkla avucumun içiyşe çevirebiliyorum.

Babamın 2001 G Astrasınında direksiyon elektrik destekli onunkini avucumun içiyle çeviremiyorum. ki bakımları aksatılmadan yapılan araç olmasına rağmen.

Eğer sizde avucunuz içiyle rahatlıkla direksiyonu çeviremiyorsanız lastiklerde yada ön takım v.s problem olabilir.

3. Misafir

Misafir Guest

Elektrikli direksiyonlar ömür boyu garantilidir, servise götürün değiştirsinler...

4. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hocam yani bizim Hyundai araçların garantisi bitse dahi, yinede yetikili servise bakımlarını yaptırsakta, yaptırmasakta elek. direksiyon garantilimi ömür boyu.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley9.gif

5. Misafir

Misafir Guest

Yesssssss.....

6. repsol

repsol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    abi ya servis aksini idda ederse? birde garantili olan direksiyon kutusu mu yoksa elektronik bölüm mü?

7. zeropoint

zeropoint Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    bu güne kadar kullandığım en rahat direksiyon eski 98 modelUNO da idi. ben böyle bir direksiyon daha önce görmedim. serçe parmağımın ucuyla araç duruyorken bile çevirilebiliyordu. uno nun bir de kliması olsa 10 sene daha binerdim. yerine klimalı tipo aradım onunda temizi denk gelmedi. bir kaç clio baktım sahipleri tok satıcı muamelesi yaptı. kazara bir kaç sahtekara da denk gelince sıfır km almaya karar verdim. hele öyle bir araba denk geldi ki araç şirketten çıkmış,kiralamada çalışmış yetmemiş bir de taksi olmuş. bunu alıp allayıp pullayıp temiz aile arabasıymış gibi yutturmaya çalışanlar bile çıktı karşıma. sonra grande punto 0 km için pazarlığa oturduk fiyatta anlaşamadım. bir de hyundai de ne var diye bakarken grande punto nun dynamic modelinde sunulan bir çok şeyin getz de standart olduğunu ve arada da 4-5 bin tl fark olunca getz aldım.

konuyu fazla dağıttım galiba, saygılar :)

Bu Sayfayı Paylaş