Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai Getz 1.4 Start Hk.

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda konig3berk tarafından 29 Haziran 2017 tarihinde açılan konu

1. konig3berk

konig3berk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    berk akıncı
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    arkadaşlar hayırlı geceleriniz olsun. aracım 2010 model 1.4 getz start 165.000km öncelikle bunu belirteyim. aracımın bakımlarını yeni yaptırdım yağ hava kayışlar vs genel bakımı yapıldı. fakat tekleme sorunuyla karşı karşıyayım bilginize ihtiyacım var. aracımı çalıştırıyorum herhangi bir silkelenme yada tekleme yok fakat 1 ve 2. viteslerde tekleme yapıyo farzı misal aracımı 1. viteste durağan şekilde bırakıyorum ayaklar debriyajda araç olduğu yerde titremeye devam ediyo. titreme şekli aynen şöyle tan araç stop edecekken iyice sarsılıp stop ettiğinde verdiği tepkimeyle aynı yada şöyle örneklendirecek olursak aracın gazı tam bittiği anda tekleyip benzine geçtiğinizdeki gibi bi tekleme ve titreme. sorunum ve çözümü nedir ve nasıl yapılır yardımcı olursanız memnun kalırım. ve bu sorunu sadece 1 ve 2. viteslerde gözlemledim 3-4-5 de herhangi bi tekleme gibi bişey yok ve dikkatimi çeken bişey daha var araçtan pat pat diye bi vurma sesi geliyo tam olarak debriyajın oralardan çünkü ayağımla o patlamayı hissedebiliyorum. sanki bi plastik bi yerlere çarpıp patırtı yapıyomuş gibi. şimdiden teşekkür ederim hayırlı akşamlar dilerim. geçmiş bayramınız mübarek olsun.

Bu Sayfayı Paylaş