1 hava yastığı abs yok 4 cam otomatik aynalar elektrikli 2006 model bi kaç çiziği var tramer de 203 lira hasar kaydı gözüküyor. o da önemli bir şey değil.Yanlışlıkla işlendiğini söyledi arkadaşım.mini onarımdan geçmiş çamurluk.. 98 binde lpg li. gri renk sis farı yok. (taktırabilirmiyim ki? ) 2 adet yaz lastiği de verecek. arkadaşlar 16.500 de bıraktı öğretmen arkadaşım. sadece iş ustaya göstermeye kaldı iş. bu aşamadan sonra ne tavsiye edersiniz neler yapmalıyım ? ve yorumlarınız tabiiki teşekkür ederim.
kafamdaki şu an için en büyük soru sis farı. acaba buna sis farı nasıl takılır.yorum yapacak arkadaşlar bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim. saolun.
Babamın getz e serviste 850 fiyat verdiler dışarıda 300 tlye takıldı aracın fiyat için birşey diyemem arıza tespit cihazına baglatmaktan yanayım
hocam burda söylemek belki abes olacak ama habire servis e 200 lira para verdim o kadar param gitti ve araba alamadım. dyno ya soksam motoruna baktırsam arıza tespit cihazına baktırsam özel servis te bana ne kadar fiyat biçerler? inanın bıktım artık 200 lira dağıtmaktan.cepte para kalmadı araba almaya valla
Bence fiyat olarak çok pahalı değil sis farını da bence sorun etmeye gerek yok 250-300 tlye çok rahat bir şekilde taktırabilirsiniz. Servis yerine dışarıda computeste 70 tl alıyorlar. Boya degisen ve de motor durumunu söylüyor. GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi