merhaba, 2006 model 1.4 16 valf doch motor aracıma Atiker GOLD öneriyorlar. Şu an için benzinde yakıt ortalaması 100km'de 6,5 lt, bazen 6,3'e de iniyor. LPG tüketiminin bu araçda ne olduğunu bilmediğim için takdırmaya değer mi diye düşünüyorum. kullanan arkadaşların fikrini paylaşması benim için faydalı olacaktır.
merhaba.bendede aynı araçtan var. ilk aldığımda araçta lpg yoktu benzinde bindim.bana yakıtı fazla geldi.çok araştırarak samsun erimlerde lavoto lpg kit taktırdım.inan maddi olarak çok rahatladım.benzin lpg arasında tüketim anlamında çok fark var . kesinlikle tavsiye ederim. bu arada sizde samsundansınız çok memnun oldum.samsunun neresindensiniz?
bende de hyundai era 2010 model otomatik 1.6 50.000 km de arac var şuan benzinli.gösterge 11.3 lt gösteriyor önümüzdeki hafta tüp taktırıcam istanbulda çevre otogaz hüseyin bey var onu tavsiye ettiler bu siteden hüseyin beyle görüştüm oda atiker obd tam uyumlu olduğunu söyledi arıza ışığı yanmıyormuş o sistemlerde galiba
bende atakumdanım esenevlerdeyim. valla taktırabilirseniz lavoto taktırın ben çok memnunum çekiş ve tüketim olarak. atikerde önerdiler ama lavoto taktırsn daha iyi dedikleri için lavoto taktırdım ben .2 senedir kullanıyorum memnunum.yalnız bizim araçlarda muayne sorunu var .geçen hafta araç muayneden geçmedi tankı 10 litrelik takıp geçtim muayneden tekrar eski tankımı taktım muayneden geçtikten sonra.artı masraf ve uğraş çıktı bana.getz in bazı modellerinde o sorun var bilginize.ruhsata bakın ağırlık 1188 azami ağırlıkta 1510 ise sıkıntı. bi bakın merak ettim
bende atakumdanım esenevlerdeyim. valla taktırabilirseniz lavoto taktırın ben çok memnunum çekiş ve tüketim olarak. atikerde önerdiler ama lavoto taktırsn daha iyi dedikleri için lavoto taktırdım ben .2 senedir kullanıyorum memnunum.yalnız bizim araçlarda muayne sorunu var .geçen hafta araç muayneden geçmedi tankı 10 litrelik takıp geçtim muayneden tekrar eski tankımı taktım muayneden geçtikten sonra.artı masraf ve uğraş çıktı bana.getz in bazı modellerinde o sorun var bilginize.ruhsata bakın ağırlık 1188 azami ağırlıkta 1510 ise sıkıntı. bi bakın merak ettim
Arkadaşım bende de 2006 model 1.4 doch getz var lpg sistemim atikler. bayramda 56₺'lik lpg ile 345km yok gittim. Ortalama bir depo 55-65₺ arasında doluyor ve sakin kullanımda ortalama 335-350km arasında yol yapıyor. Bir müddet benzinde bindim benim hesabıma göre şehir içi 30krş falan yaktı lpg varken bence maceraya gerek yok
Hemen hemen aynı lt lerde yakarsınız ama lpg nin ltsi 2.30 benzinin ltsi 4.90 size kalmış Sent from my iPhone using Tapatalk
Ruhsatta 2 tane agirlik yazar.2 . Yazan agirlik kac ? Biri net biri azami. Bende 1188 3 1510 yaziyo.sorun teskil ediyo SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba, net 1100 kilo yazıyor. İkinci bir ağlık yazmıyor. Azami yüklü ağırlık var o da boş, bir şey yazılmamış. LPG taktırdım, sorun olmaz dediler.